Pročelnik makarskog HGSS-a, Ante Kukavica, prema svemu sudeći, nije na najbolji način koordinirao potragu za nestalim Nicolasom Miguelom Bilicihem (38) koji je još prošli tjedan nestao

Ante Kukavica je proteklih nekoliko dana pripadnike HGSS-a kao i ostale koji su sudjelovali u potrazi upućivao da pr. obiđu borovu šumu u slučaju da je riječ o samoubojstvu vješanjem, a da nije najprvo naložio da se pročešlja najuže područje oko automobila kojeg je nesretni Nicolas koristio. Kako smo prvi i objavili, BMW je danima bio parkiran u mjestu Gornji Tučepi na jednoj okuci. Jedan mještanin je vidio da je automobil otključan i da su unutra mobitel, novčanik, ključevi i drugi predmeti. Alarmirana je policija i krenula je potraga.

Tijelo muškarca je danas nađeno, svega 30-tak metara od automobila kojeg je koristio, a pronašao ga je slučajni berač šparoga! Za sada nema službenih informacija da je riječ o nestalom Nicolasu Miguelu Bilicichu, ali sve upućuje na to.

Tijelo je, doznajemo s terena, u raspadajućem stanju i u međuvremenu je stigao i mrtvozornik. Naknadno će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti, ali moguće je i da je sve bio nesretan slučaj.

3 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime