Grad Makarska planira uvesti poticaj za roditelje koji imaju djecu do tri godine starosti, a sve u svrhu nataliteta

Tako će, čim Gradsko vijeće donese odluku, svi roditelji koji imaju malu djecu do tri godine starosti za svako dijete ubuduće dobivati po tisuću kuna mjesečno. Uvjet kojeg roditelji moraju ispunjavati je da najmanje pet godina imaju prijavljeno prebivalište u Makarskoj.

1 KOMENTAR

 1. Nazalost i na srecu da je sad doslo i pitanje nataliteta , hvala u ime svih gradjana ovog grada i pozdravljavljam ovaj potez koji je inajveci iskorak prema buducnosti..naravno da se izrealizira u sto kracem mogucem roku a ne da bude nedogkedno planiranje.
  Sve najbolje!

 2. Nazalost i na srecu da je sad doslo i pitanje nataliteta , hvala u ime svih gradjana ovog grada i pozdravljavljam ovaj potez koji je inajveci iskorak prema buducnosti..naravno da se izrealizira u sto kracem mogucem roku a ne da bude nedogledno planiranje.
  Sve najbolje!

 3. Miro Mucić predsjednik odbora za sport hahahahahahhahaha koji sport držanje kišobrana vecim od sebe, potrčko guzo vir i sl….Kvocijent inteligencije mu je jutarnja temperatura zimi u Gospiću…

 4. A sdp to nije ni pomislio zalosno a veliki borci za grad mada i jedne i druge za kavu kupis
  Po meni bi odlucujuci za grad bili van zupanije dobro placeni i strucni ljudi bez mutnih interesa i zadovoljnim svojim primanjima drzeci svoj obraz cistim a ne ko fol se zamarat partizanima i ustasama a gledat vlastite interese
  Sport je u nas politika pogledajte samo jadnog Zmaja ma sramota a di je ostalo
  Sve se vrati u zivotu

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime