Jure Brkan, gradonačelnik Makarske potpisao je danas ponovljeni javni poziv za dostavu ponuda za zakup kućica za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva i trgovine u Božićnom gradu

Natječaj (javni poziv) traje samo tri dana, do petka 22.studenog, a ponude se zaprimaju do podne. Javno otvaranje ponuda je sat kasnije, u 13 sati. Javni poziv obuhvaća 11 kućica namijenjenih ugostiteljstvu i trgovini.

Djelatnost ugostiteljstva u smislu ovog Javnog poziva je priprema, prodaja i usluživanje jela i pića, odnosno tradicionalnih proizvoda tematski i sadržajno vezanih uz Božićno-novogodišnje blagdane ( kuhano vino,  čajevi,  domaći likeri, fritule, uštipci, palačinke te druge slastice,  kobasice, hrenovke, prženi krompir, topli sendviči i ostala jednostavna jela).

Djelatnost trgovine u smislu ovog Javnog poziva je prodaja gotovih zapakiranih prehrambenih proizvoda bez pripreme na licu mjesta te neprehrambenih proizvoda koji su tematski i sadržajno vezani uz Božićno-novogodišnje blagdane (razni ukrasni predmeti, adventski vjenčići, lampice, svijeće, čestitke, ukrasi za bor, umjetnine, papirna konfekcija, nakit i bižuterija, igračake, prigodni tekstilni proizvodi i drugi  prigodni asortiman), stoji u javnom pozivu. Više detalja možete vidjeti OVDJE.

3 KOMENTARI

  1. Jel nasa brkan Koga za postavit u kucicu kako bi prodavali dici I mladosti smrtonosnu drogu flasch =Ice, jer to mu je hobi a drago mu se I uslagirat Kao I prije..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime