Nakon Tonija Skake i nezakonite sistematizacije, na mjesto voditelja komunalnih redara imenovan je kao vršitelj dužnosti Dražen Nemčić, a posljednjih nekoliko tjedana taj je posao radio pročelnik Matko Lovreta.

Jučer je Grad Makarska raspisao natječaj za to mjesto odnosno za voditelja Odsjeka za komunalno i prometno redarstvo. Kandidati moraju ispuniti sljedeće uvjete:
– magistar ili stručni specijalist pravne, ekonomske ili tehničke struke,

– položen državni stručni ispit,

– najmanje četiri godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,

– vozački ispit B kategorije

– osnovno znanje u MS Officeu

1 KOMENTAR

  1. hahahahahahaha, nigdje se Ružana Kovać nije zgrijala, radeć. Misli ona da će joj puno pomoći prijatelica, Iste su! Za sve je kriv Kuzmanić, jer nije mislio glavom. Trebao je šutit, radni spor će dobiti, kako je mudar Ognen Radić, briga njega za vd, kad soladi kure,

  2. Čitajući ovo: http://infozona.hr/news/na-bookari-ruzana-kovac/5523 di kaže: “Punih osam godina radila u lokalnom tjedniku Makarska kronika, ali su se entuzijazam i vira da svojin pisanjem možeš prominit nepravdu potrošili pa san zadnjih godinu dana na popisu Zavoda za zapošljavanje.” reka bi čovik da je u najmanju ruku svetica, a ono obična kurvetina vladajuće partije. Izgleda da su za paćenicu Ružanu crni dani sa popisa Zavoda za zapošljavanje iza nje. Hhahaha. Majku joj jebem, njoj i svima koji su na isti način došli do radnog mista.

  3. Ružanu Kovać i njenog muža Jasmina, štiti i čuva klan Suzana Alać i Augustin-Gušte Alać, koji je Makro SDP-a Makarske. Zar im je Jasmin malo datuma na Protikolu suda atidatirao. U tom brdu leži Zec.

  4. Ne znam gđu Ružanu da bih mogao govoriti o njenom odnosu prema poslu, radnim navikama.., ali g. Vidučiću netko bi za MM trebao pregledavati komentare i brisati uvredljive, jer ovo prelazi sve granice “Majku joj …. ” . Pa ne smijete to dozvoliti, jednostavno ne možete. MM ne može biti stalno ovako prizeman, jeftini huškač, nije valjda da ste takav imiđ portala htjeli izgraditi. Ovakvo pisanje je za prijavu policiji

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime