Grad Makarska donio je odluku o financiranju programa/projekata/manifestacija za tekuću godinu čime je raspodijeljeno oko 1,5 milijuna kuna raznoraznim udrugama, klubovima i sl.

Iznosi se kreću od dvije tisuće kuna pa sve do 130 tisuća kuna. Tako je pr. folklorni ansambl „Tempet“ za sudjelovanje na Metno festivalu dobio 58 tisuća kuna te još 95 tisuća kuna za program rada, udruga „Mozaik stripa“ za Mafest okruglih 100 tisuća kuna, udruga „Dokuma“ za Dokumentarni film festival 110 tisuća kuna te dodatnih 15 tisuća kuna za radionicu itd. Koliko je tko dobio, možete pogledati ovdje:udruge i klubovi

1 KOMENTAR

  1. Marineta problemi sa jezikom i gramatikom . Nije važno ,važno je da si ti veliki domoljub.Sigurno si ti jedan od utemeljitelja . Sve ti je oprosteno ,nastavi srati i dalje .

    • gramatika ,,ma more bit da i grišin gramaticki i nikog nisam ostetio i pokrao ,,ali ti gubo gramaticka braniš one koji pravopisno i gramaticki pljackaju i unistavaju naš dobri grad,,ma sigurno si i ti jedan od gube dok ti smeta moja poštena gramatika gubo od gube za gubu-.

  2. GRAMATIKA.PROSTAĆE, NE ZABORAVI DA ČOVJEK DOK PIŠE POD STRESOM OD NEPRAVDE, UČINI PO KOJU I PRAVOPISNU GREŠKU.
    NE BITNU, UZ ONO ŠTO VI POLUPISMENJACI RADITE. DESNA RUKA LIVI DŽEP<?!

    • Istina , ti si jedna velika budaletina. Ti sebi daješ za pravo da određuješ tko je u nepravdi a ko nije. Šta si ti ,utemeljitelj ,bukač , serator ili seratorica . Drzi se svog praga i svoje kuće. Budaletino .

  3. ja samo znan da necu glasat za onoga drogaša brkana i njegove dilere pa tako necu glasati niti za ovega gudina i kriminalca bilica jerbo njih dva su ista govna…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime