Na Osejavi se gradi poprilično veliki građevinski objekt dimenzija cca. 25 x 20 metara, a građani s pravom sumnjaju u zakonitost ovakvih rabota

Riječ je o čestici zemlje 4956  k.o. Makarska-Makar na kojoj je gradilište na kojem, tvrde građani, nema table iz koje se vidi tko je investitor, postoji li građevinska dozvola i ostalo kako to Zakon o gradnji propisuje. Samo gradilište nije ograđeno, a samom urbanističkom planu (UPU Dugiš2), nikakva gradnja na tom konkretnom mjestu nije dozvoljena. Naime, parcela jest predviđena za gradnju no tajni investitori grade na dijelu koji predstavlja zaštitni zeleni pojas i graniči sa parcelom u vlasništvu Hrvatskih šuma.

Građani su prijavili ovu gradnju Gradu Makarskoj, Hrvatskim šumama, nadležnim inspekcijama, komunalnom redarstvu i čekaju se reakcije. Uz opis o čemu se radi, svima nadležnima poslane su i fotografije koje objavljujemo u nastavku.

7 KOMENTARI

  1. Ponovo Anto Čović,ljiga i smrad bosanski.Jedan od mnogih miljenika kriminalaca iz Adz makarske rivijere.Smrad daje pare a oni mu dozvolili na crno gradit.

  2. Baš me zanima ko čemu srušit. Pa neko mu je reka ti radi a mi ćemo sredit Hvala bogu uvik isto. Koliko znan niko nije srušio ni priko puta di je Srdelicadošli bageri spec policija i šta se desilo ništa. Izio vuk magarca. Pa kad je moga on mogu i ja. Zašto je Topić napravio halu u masliniku bez dozvole iz istog razloga napravi a mi ćemo ostalo. I to je tako veliki igrači uvik prolaze. A mi mali ljudi možemo samo gledat u nebo i čudit se.

  3. A koliko je drug Anto izgradio po Opcini B.Voda.Da Vam je vidit ta zdanja,posebno u B.Vodi.Objekt uz more,pa zgrada na magistrali gdje se prilikom izlaska iz zgrade zakoraci na drzavnu cestu,magistralu.A pogotovo novu zgradu na vrhu “beogradske” ulice gdje je cijelom duzinom parcele se “propisno” udaljio od trotoara i ulice.Sve uz pomoc lokalnog Kim Jong Una,Roscica,i uz pomoc rogonje od susjeda koji se prodao za par tisuca eurica,i dozvolio postavljanje ogromne dizalice u dvoriste,velike kao i rogovi sto mu ih je zena nabila.Sramota.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime