Na jučerašnjem druženju s novinarima, prvi čovjek grada i makarskog SDP-a Tonći Bilić kazao je kako je pred njima još izborna godina te da se nada da će imati podršku birača.

Tom prigodom je Tonći Bilić priznao da je Makarska „grad bez duše i srca“ te da će ga on sa svojim stranačkim kolegama promijeniti, ako zadobije podršku većine birača. Tako je zapravo Bilić potvrdio da je Makarska nazadovala u ove nepune četiri godine SDP-ove vlasti. Makarska je izgubila atribute grada, nema više Općinskog suda, državnog odvjetništva, ovih dana zatvara se i laboratorij Doma zdravlja itd.
Nije jasno kako će to SDP promijeniti „grad bez duše i srca“ jer se postavlja pitanje što su onda radili dosada po tom pitanju, a stječe se dojam da ni oni pojma nemaju…

1 KOMENTAR

 1. Tako zbore komunisti utopisti.Djeca nam useljavaju a oni obnavljaju spomenike Revolucije,polazu cvijece,podkradsju nas godinama,a mi obicni ljudi krpamo kraj s krajem s bolom u dusi promatramo kako nam djeca napustaju domovinu.

 2. navjeke ceš tonči lagati jer si Pataloški Lažac kako god okreneš i naravno mutivoda slicna kolegi ti jebivjertu iz hdz-a npr. marku,,,,,omastili su ti se brci sebično krme nedoraslo duhom,a da ne spominjem brigu za čovjekom) kandidiraj se al nece ti poć zarukon sakrit šporkarije koje ćiniš bidniće i bezstidniće ,,..ima jedan stih (kucaj opet ali nećeš ući , baj baj…)

 3. Ma koja izjava, pa prije će biti da se nema osjećaja za prepoznavanje duše jer kako ono pisma kaže: “svako naše malo misto…”

  • Tiš mi reč! Šete bandjere ka i prijatej ti Manolič. Jesi ono bija i prijesednik mladeži stranke umirovjenika? ko bi glasa zate?

 4. Tonči, ne daj se, ti znaš i mi znamo koliko si ućinija za Makarsku! Nedaj da te potkopaju neki lenjini šta šaju po lisici poštu u Zagreb, slušaj šta se prića po kalaman i portuniman ti si pravi i pošteni bija i osta! Samo naprid! Vlaji NO PASARAN! Dosta divjaluka! I krepat, ma ne molat!

  • Blablablablabal hahahaha….
   Biće se skupa sa debelm krmkom spremate u Binakovu du su vam i disovi bilo.
   Marš smradu kao što je i Bilić ništaia a ne čovik…..

 5. tonči je svakako govno o covika sa zvizdon ili brez nje ali kako se komešaju ovaj put nece moci proci ,a vi sa zvizdama iz dišpeta ste dobro potkupljeni pa me ne cudi sta balite..

 6. ma kakav god bio da bio,neposten,lopov ovakav ili onakav…ko dosa da dosa ovi grad ce i dalje ostat kako je i reka vrli gradonacelnik grad bed duse i srca.al ko hdz-ovac cu prije dat glas sdp-u iz razloga samo sta ce doc i gori od tonca.veliki Miro Mucic,Pa Jure Drkan,a da ne spominjemo starletu Renatu Gudelj.a barba Ivan Glibota,covik iz doba dinosaura.e pa bolje da crveni kradu nego da ta guba kalja ime HDZ-a

 7. JADAN LI JE TAJ SDP KAD CE OPET PODRZAT GOVNA ZA KANDIDATA ,,E MOJ BERNBANDICU ISTI STE VI KURAC OD PARTIJE BILI I OSTALI ,PAS MATER LOPOVSKU JEBO VAS HDZ..

 8. ma dobro je prizna više da je grad s njim i ekipom kriminalaca(sdp) na čelu totalno brez duše i srca jer oni su katastrofalna korumpirana partizanska gamad koja sve djeli s partizanima iz hdz-a i slicnim im kriminalcima,…gadite mi se ..

 9. Iskreno ja bi volio da prasac dobije izbore jer guba iz Hdzea nece doci na vlast mamu im komunisticku, ako prasac dobije jos jedan mandat odnit ce ga djava od zderacine i lokanja, a posto sam mu dobar s dicon eto troska, kupi cvice plati misu!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime