Drage sugrađanke i dragi sugrađani, želim vam puno zdravlja, sretnu i uspješnu Novu 2018. godinu

Ovom prilikom zahvaljujem svima vama koji ste svojim djelima učinili da naš grad bude bolje mjesto za život. Iza nas je godina promjena, godina neugodnog suočavanja sa stvarnim stanjem, ali i godina davanja prilika ljudima unutar sustava da se prilagode tim promjenama koje znače boljitak.

Nakon suočavanja sa 10-ak milijuna kuna minusa, sa nefunkcionalnim sustavom koji je kontinuirano kreirao minus, uspjeli smo promjeniti radne navike i odnos prema poslu i usaditi odgovornost prema onome što je zajednička imovina svih nas. Sve zatečene poteškoće su nas ujedinile kako bi pokazali da posjedujemo znanja i potencijale, jer vjerujemo u nas, u naše sposobnosti.. Vjerujemo u naš grad. Izabrali ste nas da mijenjamo stvari i to ćemo napraviti.

Pred nama je godina optimizacije funkcioniranja svih gradskih službi i subjekata. Godina finalne realizacije svih projekata na kojima smo mukotrpno radili posljednjih sedam mjeseci, ali i godina optimizma u kojoj ćemo s još većim marom i entuzijazmom nastaviti započete projekte za bolju i ljepšu budućnost Ploča i svih njegovih stanovnika.

Drage Pločanke i Pločani, uvjeren sam da ćemo snagom zajedništva graditi Ploče kakve svi zaslužujemo.

Još jednom, želim vama i vašim obiteljima ali i svim ljudima dobre volje, u svoje osobno ime i u ime svojih suradnika, obilje sreće, zdravlja i radosti u novoj 2018. godini.

Vaš Gradonačelnik Mišo Krstičević

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime