Dalibor Ninčević, gradonačelnik Solina prije pet dana objavio je javno da je pozitivan na koronavirus

Čini se da je solinski gradonačelnik prvi među četiri zaražena u tom gradu. Zbog novonastale situacije, mnogi zaposlenici Grada Solina koji su sada u samoizolaciji sve glasnije negoduju. Neki od njih su se obratili i redakciji portala Megamedia.

– Sve je počelo na unutarstranačkim izborima 15.ožujka. Nisu se poštivala pravila, razmak među članovima stranke. Bila je to svojevrsna biološka bomba koja je morala puknuti. I evo, puknula je na Dali (Dalibor Ninčević, op.a.)!, kazao nam je jedan od zaposlenika Grada Solina..

– Ninčević je stalno sastančio, bio u doticaju sa mnoštvom ljudi, nije se pridržavao propisanih mjera. Vratio se na posao i sve je skrivao i sada je čitava gradska uprava u izolaciji, kazala nam je jedna zaposlenica Grada Solina.

Neslužbeno doznajemo da su pored Ninčevića u izolaciji i zamjenik gradonačelnika Ivica Rakušić, te načelnik općine Klis, Jakov Vetma. Gdje se trenutačno nalazi Dalibor Ninčević, zaposlenici Grada Solina tvrde da ne znaju. Međutim, još gora atmosfera je u solinskom HDZ-u te u Ninčevićima.

Postoje određene sumnje da među brojnim solinskim HDZ-ovcima koji su u karanteni, ima dosta onih koji su zaraženi koronavirusom. Za sve okrivljuju Ninčevića, najavljuju tužbe jer je ugrozio njihovo zdravlje i živote. To isto najavljuju i zaposlenici Grada Solina. Posebno napeto je u samim Ninčevićima koji misle da je sve krenulo od postizbornih proslava lokalnih HDZ-ovaca predvođenih zaraženim Daliborom Ninčevićem. Pokazuju i određenu netrpeljivost prema lokalnom župniku koji je bio uz njih. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime