Pod egidom “Nekretninska afera”, brojni mediji su se raspisali o sisačko-moslovačkom županu Ivi Žiniću jer, eto, stanuje u državnoj kući za koju godinama ne plaća najam, i to onih bijednih 100 kuna

Takvih kao što je Ivo Žunić, u Hrvatskoj ima jako puno. Uglavnom je riječ o HDZ-ovcima i uglavnom se o njima ne piše dok se ne zamjere stranačkim vođama. Miljenik stranačkih vođa, ujedno i HDZ-ovac je Marko Ožić Bebek, aktualni predsjednik Općinskog vijeća Grada Makarske i ravnatelj bolnice “Biokovka” koji je u razdoblju od 2007.-2013. bio i gradonačelnik.

O Marku Ožiću Bebeku nacionalni mediji ne pišu iako je njegov primjer možda i gori od slučaja Žinić. Podsjećamo, Marko Ožić Bebek izgradio je dvije ekskluzivne vile za turizam s bazenima u Velikom Brdu, no istodobno stanuje u stanu koji je vlasništvo bolnice Biokovka. Za isti stan navodno ne plaća najamninu. Čak ni onih 100 kuna mjesečno koliko je Žinić nekoliko godina bogobojazno plaćao za kuću u kojoj stanuje.

4 KOMENTARI

  1. Nemojte napadati našeg dragog dotura. Sposoban čovo je on ispod one dvi vile kupio još jednu staru kuću i srušio je da mu neko ne zakloni pogled na more dok pliva u bazenima.Šta se čudite pa svi komunistički moćnici imali vile i vikendice. Učio od najboljih ! Za nefalit uzeo i dva stana na Kajzerici u Zagrebu ko i prvi susjed dotur Mendeš isto dva stana. Nije lako vidit grad i stranku pogotovo kad se ucrtavaju žute građevinske zone .Prvi susjed im isto uzeo dva stana od poštena rada u Vodovodu vrli meštarJozo Markić mali stručnjak od investicija . Ko kaže da se ne može zaraditi kod nas teškim radom ili nedaj bože politikom.

  2. A di je naš Žinić (Židić ) ??? Čovik ima 2-3 stana u Makarskoj , veliku kuću ,u Zagrebu stan ili više njih , BMW ,i ko zna koliko “crne ” love zarađene na “pošten”način….(sa malom plaćom)
    Plaći voljena zemljo! Šta o tome ne pišete???

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime