Kada je HDZ u pitanju, budalaštinama nikad kraja, a tako je i u Posedarju gdje u Općinskom vijeću ta stranka drži većinu

Iako HDZ ima 7 od ukupno 13 vijećnika, na večerašnjoj sjednici spremaju se rušiti proračun, a  samim time žele isprovocirati prijevremene izbore. „Pakleni“, da ne kažemo „mudri“ plan su osmislile još mudrije glave u županijskom HDZ-u ne bi li se, kako neslužbeno doznajemo, zadovoljili apetiti šefa općinskog HDZ-a Ivice Juričevića koji računa da će na prijevremenim izborima i on onda postati općinski vijećnik. Ovaj bivši HDZ-ov načelnik općine Posedarje uživa povjerenje županijskog predsjednika Božidara Kalmete koji ga je i postavio da uvede reda među posedarske HDZ-ovce.
Ipak, teško je očekivati da će na eventualnim ponovljenim izborima HDZ osigurati većinu u Općinskom vijeću obzirom na raspoloženje birača. No, to nije ni važno. Važno je da Ivica Juričević uđe u vijeće u kojem trenutno nema mandat, pa makar HDZ imao i manjinu u općini koju trenutno vodi nezavisni načelnik Ivica Klanac. Na kraju krajeva, u HDZ-u se vode egidom: „Dok smo zajedno, ne može nam nitko ništa!“.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime