Uoči nedjeljnih unutarstranačkih izbora u HDZ-u, redakciji portala Megamedia javila se skupina članova te stranke

Izražavaju bojazan da će biti manipulacija na unutarstranačkim izborima te apeliraju na vodstvo da ovaj put izbori budu regularni. – Nemamo povjerenja u aktualno vodstvo virskog HDZ-a kao ni medije koji su pod njihovom kontrolom. Stoga upozoravamo da nećemo mirno gledati eventualnu prijevaru! Zatražili smo od središnjice popis svih članova s pravom glasa. Zatražili smo popis i od Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije, ali nam ga nisu dostavili. Nećemo dozvoliti da glasuju mrtvi ili oni koji nisu na pečatiranom i potpisanom popisu, poručuje skupina HDZ-ovaca s Vira.

Prema njihovim tvrdnjama, dosad su se u HDZ-u održavali tzv. šalabahter izbori prije kojih se znalo tko će biti na kojem mjestu u Općinskom odboru. Kako bi se zaštitili od mogućih manipulacija, pribavili su popis članstva s namjerom kontroliranja rezultata glasovanja.

1 KOMENTAR

  1. U svim djelovima partijske strukture koja vodi HDZ u propast vode po istom scenariju.Ako im netko smeta kupe ga za radno misto ili pozicija u nekoliko nadzornih odbora.Kutije su u rezervi spremno popunjene sa svim listićima.Partijski sinovi su tu pa nemaju nikakvih priblema sa brojem svojih poslušnika…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime