Poštovani članovi i simpatizeri HDZ-a kao i svi ostali koji će to tek postati te ostatku mještana našeg otoka želim kazati kako mi je veliko zadovoljstvo obznaniti vam da smo u samo godinu dana tekućeg stranačkog mandata postigli tektonske pomake u djelovanju i radu stranke, piše u priopćenju Ante Bašić, predsjednik virskog HDZ-a kojeg u nastavku objavljujemo u cijelosti

Kao što ste i sami upoznati, pokrenuli smo razna društvena zbivanja te smo povratili dio osjećaja zajedništva na naš otok, a tek smo krenuli u našem cilju revitalizacije Vira kao zajednice. Veliko mi je zadovoljstvo informirati vas kako je članstvo OO HDZ-a Vir u trenutnom mandatu naraslo za više od 50%. Nagli rast članstva posebno je značajan kad tome pridodate činjenicu da je više od 80% novih članova mlađe od 30 godina što dovoljno govori kakav plan i program zagovaramo jer mladost prepoznaje dobru budućnost. Isto tako, zadovoljstvo mi je kazati kako je nakon nekoliko nažalost poraznih mandata prošlih mandatara na lokalnoj razini naš plan i program urodio plodom pa ne moramo čekati do idućih lokalnih izbora kako bi se naš rad prepoznao.

Naime u razgovoru sa partnerima HDZ-a u vijeću općine Vir odlučili smo maksimalno upregnuti snage za boljitak Vira. Uz mandat naše stranačke kolegice Vesele Vučetić od danas HDZ te interese građana u vijeću općine Vir zastupati će i novi-stari član HDZ-a te virski politički veteran sa velikim iskustvom Veseljko Orlić koji ujedno obnaša dužnost potpredsjednika vijeća općine Vir. Vučetić i Orlić će se po novom u ulozi vijećnika HDZ-a pridružiti i predsjednik vijeća općine Vir Josip Bašić. Rezultat drastičnog rasta članstva kao i činjenica da je HDZ Vir sa jednog mandata u vijeću općine Vir narastao na tri ukazuje kako naša stranka ide odlučno tamo gdje i pripada, a to je sami vrh. Interese građana i temeljne vrijednosti HDZ-a u Viru tako od danas u vijeću zastupaju predsjednik vijeća Josip Bašić, potpredsjednik Veseljko Orlić te vijećnica Vesela Vučetić čime je HDZ postao vodeća stranka u vijeću općine Vir. Vodstvo OO HDZ-a Vir sa pomlađenim i osvježenim i nikad jačim kadrom spremno je preuzeti odgovornost za Vir i uhvatiti se u koštac sa svim izazovima koji se pred Vir stave. Trenutna situacija koja je HDZ zatekla u općini nije laka ali da je nešto lako ne bi dopalo nas. HDZ je više puta pokazao kako u teškim situacijama jedino naša stranka nađe rješenje pa tako ni ovaj put neće biti iznimka jer se od HDZ-a ništa manje ne očekuje.

#vrimeje

Srdačan pozdrav

Ante Bašić

Predsjednik OO HDZ-a Vir

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime