Čini se da su nezakonitosti koje provodi načelnik općine Vir, Kristijan Kapović, prelile čašu strpljenja i samom HDZ-u

Prema ekskluzivnim informacijama koje smo dobili od dvojice visokopozicioniranih članova Županijskog odbora HDZ-a, koalicija s Kristijanom Kapovićem više nije održiva.

– Tolerirali smo njegove ispade kada je nepromišljeno blokirao Virski most, kada je prozivao Zadarsku županiju, Trgovački sud, naše stranačke kolege… Kao koalicijski partneri smatrali smo da se moramo držati zajedno jer onda nam nitko ništa ne može, no Kapović to nije shvatio već je krenuo autodestruktivnim putem. Mi se više ne vidimo u takvoj koaliciji, kazao nam je jedan od županijskih HDZ-ovaca.

– Čim prođu ovi izbori u Lici, Vir će biti prva točka dnevnog reda našeg unutarstranačkog sastanka. Samovolja Kristijana Kapovića šteti svima. I samom otoku Viru, žiteljima općine, a naposljetku i HDZ-u, kazao je drugi HDZ-ovac koji nas je zamolio za anonimnost.

U međuvremenu doznajemo i to kako će čelnici virske oporbe već sljedeći tjedan zatražiti od Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji imenovanje povjerenika za općinu Vir i raspisivanje prijevremenih izbora!

2 KOMENTARI

  1. Pa i vrijeme je da se makne s određenih funkcija to nije normalno što radi mi posjedujemo svu dokumentaciju za izgradnju kuće a već 8 godina ne možemo dobit građevinsku dozvolu. Parcela je u gusto naseljenim dijelu, žalili se g.Kapoviću njegovi pijuni kada dođemo na Vir odgovaraju čekajte. Naglašavam sve dokumente imamo. Dođemo na Vir na upit za izgradnju idite u Zadar iz Zadra idite na Vir Kapović. I što dalje eto što je Kapović i njegova elita.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime