Rasprodavši dvije večeri svirke u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. punk-rock bend Hladno pivo se pozdravio sa svojom zagrebačkom publikom i obilježio 35 godina postojanja

Bend koji je svoju prvi svirku održao 1988.-e u Kumrovcu se turnejom 35 za 35 oprašta od svoje vjerne publike, nadamo se, ne zauvijek. Centralna proslava je održana dvije večeri za redom u maloj dvorani Doma sportova (13.10.2022 i 14.10.2022). Reporteri redakcije Megamedie su bili tamo kako bi vam prenijeli dio atmosfere.

U 2 i pol sata svirke je publika imala prilike čuti hitove: “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Trening za umiranje”, “Sarma”, “Politika”, “Šank”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, ”Mojoj majici”, ”Ne volim te”, ”Na ovim prostorima”, ”Bačkizagre stuhpa šeja” i ”Trening za umiranje”.

Iako je frontmen Hladnog piva Mile Kekin odlučio krenuti u solo karijeru, ostatak će benda nastaviti surađivati na audiovizualnom projektu Guerilla Mainstream.

Hladno pivo, nadamo se da ovo nije kraj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime