Hloverka Novak Srzić: Josko Roščić svima radi štetu!

7

Jučer je na kolegiju direktora turističkih zajednica Splitsko-dalmatinske županije u organizaciji Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije sudjelovala i Hloverka Novak Srzić kao direktorica TZ grada Makarske

Upitana o suradnji turističkih zajednica, viziji turizma, Hloverka Novak Srzić obrušila se na Joska Roščića, HDZ-ovog načelnika općine Baška Voda.

– Makarska rivijera se želi brendirati kao cjelina sa Zabiokovljem, Imotskim i Vrgorcem. Ono što mogu reći da je na Makarskoj rivijeri problem načelnik Općine Baška Voda Joško Roščić, koji mimo Ministarstva turizma, mimo županijske politike, provodi neku svoju lokalnu politiku i ne želi biti dio toga klastera. Potpuno nerazumljivo i neprihvatljivo za mene, mislim da radi veliku štetu svima nama. Mogu misliti kako je direktoru TZ Baška Voda, ali neće nas to zaustaviti, kazala je Hloverka Novak Srzić za portal Dalmacija Danas.

7 KOMENTARI

  1. Otkrila si Ameriku… Josko Roščić vodi politiku svoga đepa j..e se njega za Turističku zajednicu, Makarsku rivijeru i sve prisutne.

  2. Ajde najprije da definiramo ko je i što je HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA ? Po mome sudu “Peronospora ,nametnik ,Institucija koja je formirana od Uhljeba stranke koja je na vlasti ,Zar Makarska nema mladih ,školovanih ljudi da vode ovu zajednicu ? zar mora jedna “Penzionerka” doć iz Zagreba da vodi ovu Zajednicu?Josko je, vjerojatno problem;jer ima EGO tako visok da bi upravljao i Turističkom Zajednicom Posušje ,J..e ga granica a gori ima čudo divijih gudana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime