Hloverka Novak-Srzić dobro je profitirala ulaskom u politiku 2017.godine kada je kao nositeljica liste HSLS-a, osvojila dva vijećnička mjesta u Gradskom vijeću Grada Makarske

Kao podrška HDZ-u, Hloverka Novak-Srzić “zaslužila” je i mjesto direktorice Turističke zajednice Makarska, a njezin mandat u turizmu, obilježen je brojnim skandalima. Nije nepoznanica da se Hloverka Novak-Srzić kao nekadašnja novinarska miljenica dr. Franje Tuđmana željela učlaniti u HDZ. Njezine ambicije su bile da preuzme makarski HDZ i na lokalne izbore ove godine izađe kao HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Makarske. Taj plan, očito, nije uspio.

Kako se datum izbora približavao, Hloverka Novak-Srzić nudila se Domovinskom pokretu i to ne jednom. Vodstvo te stranke, posebice koordinator u Makarskoj, bili su apsolutno protiv takve opcije. Potom se Hloverka Novak-Srzić ponudila i Nezavisnoj listi Osejava, no i tamo je glatko odbijena.

SA SDP-om valjda ne može kao ni sa Nezavisnom listom mladih, a dvojica aktualnih vijećnika Ivan Šimić (ŽIVI ZID) i Siniša Srzić (nezavisni) na prahu su dogovora da na ove izbore idu zajedno, ali bez Hloverke Novak-Srzić.

Prema svemu sudeći, Hloverka Novak-Srzić broji svoje posljednje dane u lokalnoj politici, ali i u Turističkoj zajednici grada Makarske. To i ne predstavlja neki gubitak, reći će mnogi.

2 KOMENTARI

  1. Hlo=Zlo
    Iskoristila prefrigana lopuza sve sta je mogla ! Mutne radnje sa racunima, bozicnom kucicom, fantomskom skupom aplikacijom, i ostalim skupim sranjima kojima je bio cilj samo jedan : provizija! Na krilima Hdz-a vratila kucu, uzela pare TZ-a, sjebala firmu, rijesila kredite, junacki odradila posao uz provizije i sad ce lipo u mirovinu. Hdz joj do jucer ljubio noge, a sad kad je vise ne triba ( prosao je proracun) nabit ce je nogom!Ljubav je bila iz koristi! A vi samo lajite! Kako saznajemo DORH istrazuje slucaj! Kostat ce ona Juru izbora!Dosta je bilo Hlo, ajde u Mozambik dok je vrime!Dosta si zajebala ovaj grad! Fuck off!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime