Direktorica Turističke zajednice grada Makarske, Hloverka Novak-Srzić pozvala je prošle godine u Makarsku četvoro španjolskih Instagram influencera

Prema pisanju Dnevne doze makarskog nereda, popularne FaceBook stranice, prevaranti iz Španjolske spavali su tri noći u Hotelu Park, te su ručali i večerali u dva poznata restorana, sve na trošak Turističke zajednice. “Samo za ručkove u jednom makarskom restoranu potrošili su 3.400,00 kuna, troškovi večere (drugi restoran u centru grada) i samog smještaja u hotelu nisu nam poznati. Uz sve to su od TZ-a dobili naknadu u iznosu od 10 tisuća kuna. Rezultat njihovog trodnevnog „rada“ u našem gradu je samo jedna slika na Instagramu – slika Zlatnog Rata!”, piše Dnevna doza makarskog nereda.

Od Hloverke Novak-Srzić je nemoguće doznati koliko su ukupno Turističku zajednicu koštala ova četiri “bisera” iz Španjolske koja misle da je Zlatni Rat u Makarskoj. Ona , naime, skriva informacije od zainteresirane javnosti. Time je Hloverka Novak-Srzić postala uporna prekršiteljica zakona zbog čega će, sigurni smo, snositi odgovornost.

4 KOMENTARI

  1. A sta ste ocekuvali od uhljeba i kenjetine komunistickog odgoja i bez osjecaja za covika..oprat ce milijune sa drogitisom brkanom i jebe in se, a vi makarani mladi pusite kao sta ste i popusili sa ovakvima na vlasti.isto se dogodilo i sa gudinom bilicem i lalicem kriminalcem, a ovi ih opet hrane crnim novcem.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime