Marlon Da Silva Luciano novi je igrač Vrgorca! Ovaj 23-godišnjak ostat će zapisan kao prvi Brazilac u povijesti vrgoračkih “nebeskoplavih”

Nakon vrlo dobrih igara krajem jesenskog dijela sezone, Vrgorčani su proljetni dio sezone otvorili s dva poraza, što je nagnalo čelnike kluba da pojačaju svoju redove. Rješenje su našli u omalenom 23-godišnjem Brazilcu čiji je dolazak već ranije dogovoren, a danas je i službeno objavljen.

Marlon Da Silva Luciano rođen je 20. veljače 1998. godine u São Paulu. U početku karijere paralelno je igrao nogomet za Portuguesu i futsal za Palmeiras. U zimu sezone 2016/2017 prelazi u talijanski Orte calcio a 5, gdje nastupa za U20 momčad, a u ljeto 2018. godine prelazi u slovački MIMEL Lučenec, gdje dijeli svlačionicu s našim Jakovom Grcićem. U zimskom prijelaznom roku prošle sezone vraća se u Italiju, no nakon prekida natjeca uslijed pandemije korona-virusa odlazi u Brazil gdje nastupa za regionalni klub AABB. Dolaskom u Vrgorac Luciano se vraća u europski futsal, a mi mu ovim putem želimo mnogo sreće i uspjeha u redovim “nebeskoplavih”.(crofutsal)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime