Za ponedjeljak, 14.rujna zakazana je Skupština Čistoće d.o.o. Zadar na kojoj će pod predsjedanjem gradonačelnika Branka Dukića i njegove desne ruke Robertina Dujele, biti imenovan novi direktor – John Ivan Krstičević

Najava imenovanja Johna Ivana Krstičevića za direktora zadarske Čistoće uzburkala je duhove u HDZ-u, ali i dijelu zadarske javnosti. Mnogi su za njegov dolazak u zadarsku Čistoću doznali zahvaljujući pisanju portala Megamedia. Viđenijim članovima HDZ-a nije jasno po čemu je taj diplomirani veterinar bio najbolji izbor za direktora Čistoće i zašto se toliko za njega zalažu Branko Dukić i Robertino Dujela.

Da se mnogi s pravom pitaju je li John Ivan Krstičević najbolji izbor, ilustrira i njegov dosadašnji angažman na mjestu direktora općinskog trgovačkog društva Bibinjac d.o.o. Kao direktor i odgovorna osoba, John Ivan Krstičević dužan je voditi računa o mnogočemu,  a najviše o transparentnosti rada. Primjerice, prema Pravilniku o planu nabave,registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi predviđeno je da svaki ugovor kao i eventualne promjene moraju biti objavljene u Elektroničkom oglasniku javne nabave. Isto to predviđa i Zakon o javnoj nabavi, no mi smo se uvjerili da John Ivan Krstičević kao direktor TD Bibinjac d.o.o. nije ispoštovao sve odredbe rečenog Zakona i Pravilnika.

Postavlja se logično pitanje hoće li John Ivan Krstičević kao budući direktor Čistoće biti jednako transparentan u poslovanju kao što je to činio u općinskom poduzeću?  (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime