HSP AS: „Napad na ratnog vojnog invalida Beroša teroristički je čin djece jugoslavenskih janjičara“

0

Premlaćivanje Damira Beroša, ratnog vojnog invalida izazvalo je burne reakcije u Makarskoj. Stižu nam bronji pozivi, pisma, priopćenja.

Između ostalih, priopćenje su nam poslali iz Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević (HSP AS) koje objavljujemo u cijelosti: „1. kolovoza 1991. g. u ranim jutarnjim satima srpski pobunjenici su uz pomoć JNA (koja se napadom topništvom na postaju hrvatske policije u sukobu otvoreno svrstala na srpsku stranu) napali policajce, gardiste i pripadnike civilne zaštite koji su se nalazili u zgradi policije Dalj te tražili i njihovu predaju. Nakon gotovo desetosatne opsade i pucanja po okruženoj zgradi, čak i iz tenkova, postaja je zauzeta i svi koji nisu ubijeni u opsadi, likvidirani su odmah potom. Među njima je bilo 20 policajaca, 15 pripadnika Zbora narodne garde i četiri člana Civilne zaštite, koji su i izmasakrirani. Tisuće hrvatskih civila iz Aljmaša, Dalja i Erduta pobjegle su pred srpskim paravojnim postrojbama u Osijek spašavajući živu glavu.

 

1. kolovoza 2015. g. HSP AS Makarska osuđuje teroristički, nasilni čin koji je počinjen nad Hrvatskim vojnim invalidom Damirom Berošom iz Makarske, od strane makarske djece Jugoslovenskih janjičara, koja su se involvirala u redove HDZ-a Makarska, preko svojih strančkih prvaka koji dolaze is SKH, kojio su preuzeli vodeće uloge u stranci, (koja ciljano, kontinuirano gubi izbore od SDP-a Makarska) i Turističkoj zajednici Makarska na čelu sa djecom poznatih makarskih Orjunaških obitelji, primjerice; Lalić, Buljan, Brkan…

Damir Beroš, kao hrvatski branitelj pripadnik je 72. Bojne Vojne Policije Hrvatske Vojske, koja je 1991. godine formirana na prostoru Dalmacije.  Postrojba je formirana u okviru 4 brigade Zbora narodne garde u kojoj je Damir Beroš proveo pet ratnih godina. Danas tri dana od slavlja 20 godina  Oluje, dužnosnik HDZ-a Makarska Jure Brkan organizira premlaćivanje Hrvatskog Vojnog Invalida Domovinskog rata Damira Beroša.

Danas, u kolovozu 2015. Godine, Jure Brkan umjesto da slavi “Oluju” izaziva balvan revolucije po Makarskoj, uzurpira javne površine za parking, sudjeluje u teroriziranju časnika Hrvatske Vojske, ali i građana,  na razne načine. Primjerice klevetničkim komentarima  preko IP adrese udruge LAG Adrion, dobiva unutarstranačke pozicije u HDZ-u Makarska na temelju prevara (šalabahtera) u suradnji sa tajnikom HDZ-a Makarska (bivšim  milicajcem); zapošljava se po stranačkoj nepotističkoj vezi u Turističku zajednicu Makarska te  torbarski financira kampanje svog mentora Marka Ožića Bebeka.

Pozivam Predsjednika HDZ-a,Tomislava Karamarka i tajnika Milijana Brkića da provedu lustraciju u makarskom HDZ-u; da odstrane korumpirane članove HDZ-a Makarska koji štete ugledu HDZ-a te cjelokupne Domoljubne koalicije u izbornoj godini.”

Član Predsjedništva  HSP AS

Zdenko Lučić dipl.iur

1 KOMENTAR

  1. bravo gospodine Lučiću, radi takvih mi izlazimo iz HDZ-a, a utemeljiti smo iste stranke od l989.g. Mi smo krivi što se ova gamad poput maštrapana raskotila u HDZ-u, umjesto da se unutarnjim snagama borimo za istinu i da oni snose odgovornosti, mi smo se makli, rekao bi kukavički. Sve što ste napisali je istina, ali to što se obračate Karamarku i Brkiću na krivom ste putu. Oba dva su upoznati sa cijelom situacijom u HDZ-u Makaraka, a sve do sada je bilo uzalud. Bog i hrvati.

  2. Lino slažem se sa svime što si napisao. Istina je da je to tako. Na žalost uzalud nam trud svirači dok je Bebeka, Jace 2, Brkana i Klapirića. Njihova računica je neka propadne cijeli HDZ, mi ostajemo uz SDP.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime