Predsjednik HSP BiH, Stanko Primorac poslao je medijima otvoreno pismo
potpore koaliciji Hrvatske stranke prava Republike Hrvatske i Neovisni za Hrvatsku

Stanko Primorac u ime HSP BiH pozdravlja , kako kaže povijesni sporazum HSP-a i Neovisni za Hrvatsku u cilju konsolidacije hrvatske desnice koja je Hrvatima potrebnija nego ikada.

 

3 KOMENTARI

  1. Kakva ujedinjena desnica molim Vas….. ovi imaju s desnicom veze samo time što se služe desnom rukom dok kradu, pljačkaju i otimaju napaćeni Hrvatski narod, sada vrli “državotvorni” KRA-DE-ZE treba ujedinjenje sa svakom budalom koja se s njim ujediniti želi, kako bi se održali na vlasti i nastavili s pljačkom, otimačinom i rušenjem drage nam Republike Hrvatske, osim koje druge nemamo. Njih briga nije, jer kad Hrvatska (Bože mi oprosti) propadne, oni će s punim kesama poći put Njemačke, Australije idr i bit će dobrodošli kako je uvijek dobrodošao s punom kesom. A o tome gdje je završila INA, Agrokor, Pevec, Rafinerija, Petrokemija, sva brodogradilišta, banke i famozna privatizacija nitko neće pitati Plenkovića ni njegove hajduke, samo će opustošeni i opljačkani građani još više kopati po kontejnerima u kojima neće biti ni ostataka….

  2. Sad je barem sve jasno zašto je tako kako jest. Zamislite da su Talijani dozvolili da se Cosa Nostra proširi na čitavu Italiju. E to se se dogodilo u Hrvatskoj. Herceg – Koza – Govanija -Magare, primitivni zatucani kamenjarski mentalni sklop, koji valjda u genima imaju taj stalni strah da će ostati gladni,pa nikad dosta. Samo daj i daj.
    Nikad to iz ercegovanije nije valjalo, kamen i škrta zemlja, uvijek bilo leglo za potencijano razvijanje kriminala.
    Čestitam ercegovanci! Uspjeli ste razj……ti Hrvatski narod za vjeke vjekova Amen.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime