Odbojkaška utakmica puna adrenalina...
Odbojkaška utakmica puna adrenalina…

U Makarskoj već par dana traje Humanijada – sportsko – edukacijski susret biomedicinskih fakulteta koji se održava još od 1993. godine.

Natjecanja su započela u četvrtak u sportskoj dvorani i na bazenu hotela Meteor. Svake godine organizaciju ovog zanimljivog događaja dobiva drugi fakultet, a ovaj put je ta čast pripala  ovo je 24. Humanijada Veterinarskom fakultetu iz Zagreba, odnosno njenom sportskom društvu Sport Vef.  Veterinarski fakultet u Zagrebu odlučio se za jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, Makarsku, točnije hotelski resort Rivijera. Sportovi u kojima će fakulteti imati priliku odmjeriti snage su: nogomet, košarka, rukomet, odbojka, odbojka na pijesku, tenis i stolni tenis, plivanje u muškoj i ženskoj kategoriji. Također već tradicionalno uz sport ide i druženje tako da nakon napornih sportskih dana organizatori će se pobrinuti za animaciju i nezaboravan provod svih sudionika.

1 KOMENTAR

  1. HVALA VAM NA OBAVIJESTI. PRE TUŽNO JE DA VI TO U ZADRU ZNATE, A MAKARSKO PRIMORJE, GLASILO GRADA MAKARSKE O TOME NI SLOVA! VAŽNO JE DA NAM UZMU NOVCE IZ DŽEPOVA! ZATO SAM VIDIO STEPANA ŠIMIĆA STUDENTA TREĆE GODINE MEDICINE!!! BRAVO STJEPANE!!

  2. dobar se glas daleko čuje ,pa tako i vaš gospođo Mileta. Vas prati glas da znate sa novcima,naravno tuđim.Posudite i ne vraćate,pa naravno drugi vraćaju vaše dugove.Sudovi presude protiv vas ,novine ne pišu ,a žrtve do smrti otplaćuju vaše dugove od svojih mizernih penzija. Važno je da vi napadate druge ,da vi za sebe mislite da ste pošteni,prijavljujete po plažama privatne ugostitelje . Pok. Vrkaš je do svoje smrti vraćao vaše dugove .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime