Po bod Paklenici i Kontri je izazvao različita raspoloženja u taborima. Kontra je imala dva fore no Paklenica je smogla snage izjednačiti


Piše: Krešimir Zrilić

Young boysi su u pravoj bitci porazili Gentleman Barber i pokazali su svoju zelju za ovu sezonu. Frizeri imaju dobar roster no nije se ovaj put moglo do pozitive.


Bitka za svaki pedalj terena se vodila između Ruplja i Tornada i dugo je nula svijetlila. Ipak sam finis je prebacio kartu na stranu Ruplja i slavlje Vidaka i ekipe je počelo.

Zaton je furiozno krenuo u dvoboj s favoriziranim Raštanima i plod toga je bilo vodstvo i sve je mirisalo na pobjedu. No uporni Raštančani su na krilima Šime Colića Škuce stigli, a na kraju i prestigli minus te su ubilježili tri boda.


Brodarica je bila očiti favorit s Ugljanom i tako su se postavili. Ipak, uporni boduli se nisu predavali i držali su neizvjesnost do kraja. Ipak Brodarica je održala svoju prednost i startala s pobjedom.


Super Blaž Katuša je doslovce sam porazio Višnjik i razveselio svoju armiju. Višnjik je dva puta vodio no Blaž je mislio drukčije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime