Nedavna objava na popularnoj FaceBook stranici Dnevna doza makarskog nereda pod naslovom “Ratni put Stipe Kotarca” izazvala je veliki interes makarske javnosti

U objavi, autori stranice Dnevna doza makarskog nereda (DDMN) navode čitav niz detalja koji su, čini se, povrijedili Stipu Kotarca, inače predsjednika Udruge branitelja 156.brigade. Navodi se njegov angažman u Biokovci gdje je radio kao skupljač suđa, kasnije konobar itd. Autorima DDMN sporan je nesrazmjer njegovih primanja i imovine, a spominju i njegovog sina Ivana Kotarca, inače HDZ-ovog direktora gradskog poduzeća Stambeno gospodarstvo. Cijelu objavu možete vidjeti OVDJE.

Nekoliko dana kasnije, Stipe Kotarac krenuo se verbalno obračunavati sa određenim komentatorima na FaceBooku i to vrlo neprimjereno. Naravno, to je izazvalo novu reakciju autora stranice DDMN, ali i prijetnju tužbom od strane Stipe Kotarca. Kontaktirali smo autore stranice DDMN, a evo što su nam rekli o tome boje li se tužbe Stipe Kotarca. – Sve što smo imali reći o Kotarcu, rekli smo u objavi. On je samo još jedan stranački vojnik koji je dobro naplatio svoje domoljublje, nikako nije jedini. Pogledajte samo u Općini kako određeni državni činovnici mogu sa skromnim plaćama imati kuće, vile, stanove, automobile. Već godinama unazad makarska gradska vlast i županijske državne službe pretvorene su u dućan u kojemu se sve može kupiti, rekli su za portal Megamedia autori DDMN.

Kontaktirali smo i Stipu Kotarca no do objave članka nije bio dostupan.

3 KOMENTARI

  1. Stipe je smeće ,to nije tajna . Prije Domovinskog rata je bio običan kondom ,bez pameti i bez škole. Rat i Marko Bebek su mu omogučili da se dočepa pozicija ,najprije Biokovka ,pa 156 brigada. Lopina je i to nije tajna.Ubacio je sina ,koji je polupismen u Stambeno. Mladi Kotarac sad legalno drma lovu u provizijama. Svi to znamo i svi pričamo o tome.
    Međutim ,kad to napište javno,za to morate imati dokaze,bogami čvrste. Stranica koju vi nazivate famozna ,sve je osim famozna. Vode je mlade pijanice i hašišari iz SDP-a na čelu sa Glavičić Filipom i samozvanim kuvarima . Uvredljivi su ,ali bez dokaza. Osrednji odvjetnik bi ih sve novčano ogolio da im na pamet nikad nebi palo da pišu ,pa makar i istine.
    Zašto nikad na toj famoznoj stranici nije napisano o predsjedniku SDP-a Sretanu Glavičiću i njegovom zapošljavanju obitelju u hotelskoj firmi ,komunalnom. Zašto se nitko nije sjetio da napiše par rečenica o Glavičiću i njegovo odnosu prema radnicima kojima je on šef? Zašto je djelatnik Obrad samo zadužen za kasu i naplatu ,zar to nije ista priča kao i kod Kotarca?? Razlika je samo u postocima koji se dijele šefovima.
    Sve je dobro dok na sud ne dođe,svaki ulazak na internet ostavlja trag,pa i ovaj moj sad.Pitanje je samo volje i želje da se sazna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime