“Lista HDZa: Moderni SKOJevci u lovu na lovu i privilegije!”, komentirao je bivši potpredsjednik HHO-a dr. sc. Igor Peternel na svom Facebook profilu 12 kandidata za Europski parlament koje je u petak predstavio predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

Podsjetimo, nositelj HDZ-ove liste je Karlo Ressler, savjetnik premijera Andreja Plenković, autor programa HDZ-a za europske izbore poznatiji kao posinak dugovječnog HDZ-ovog veterana Vladimira Šeksa, piše Narod.

Druga na listi je sadašnja europarlamentarka Dubravka Šuica, a slijede saborski zastupnik Tomislav Sokol te još jedna europarlamentarka Željana Zovko, najpoznatija po hvalospjevima Marakeškom sporazumu.

Peta na listi je saborska zastupnica i bivša glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak, a slijede: Marijana Balić, Plenkovićeva asistentica iz Bruxellesa, Goran Pauk, šibensko-kninski župan, Nikolina Brnjac, državna tajnica u ministarstvu prometa, Stjepan Ribić, šef regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje, Domagoj Maroević, ravnatelj Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije, Danijel Marušić, župan Brodsko-posavski i Stjepan Adanić, pomoćnik glavnog tajnika Gordana Jandrokovića i stožerni brigadir.

2 KOMENTARI

  1. Više ništa ne pišete o srpskom derneku u mostaroslaviji, privredni sajam, mora da su i vas uvjerili u tu priču kako je to jedino rješenje za Hrvate u BIH, srpsko-hrvatski savez protiv muslimana, a ako je to doista tako, što ćemo sa Hrvatima u Središnjoj Bosni? Ili oni nisu Hrvati, već glupi Bosanci.
    Na im rvtaska putovnica, pa ako nam zatrebaju, zvat ćemo ih…kao pred parlametarne izbore u BiH kad ste pisali FELJTON, pa očito nije uspjelo, a sad tko ih šiša, ionako nam samo smetaju, bolje bi bilo da su se svi preselili u Glamoč, Pasuljovo, Drvar itd.
    Svi ste vi isti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime