Portal Megamedia je točno prije tri tjedna objavio ekskluzivno kako će troje vijećnika iz Županijske skupštine Zadarske županije prijeći u Stranku rada i solidarnosti Milana Bandića i formirati klub

Upravio se to i dogodilo. Jučer su vijećnici Ksenija Gregov, Drago Čulina i Mladen Meštrović  pristupili Bandićevoj stranci Bandića i ubuduće će u skupštini djelovati u okviru stranačkoga kluba. Vijest je objavljena na brojnim portalima. Ako je to točno, onda Ksenija Gregov ima problema reći istinu. Kada smo Kseniju Gregov prije točno tri tjedna pitali je li ona jedna od vijećnica koja pregovara s Bandićevim ljudima, ona je to odlučno demantirala. U nastavku objavljujemo i dio komunikacije s Ksenijom Gregov koja je (pod uvjetom da je informacija točna) tada bezočno lagala i uvjeravala nas da je takav scenarij nemoguć.

MEGAMEDIA: Dobar dan. Imam informaciju da postoje nekakvi kontakti/pokušaji dogovora oko formiranja kluba zastupnika Milana Bandića u Županijskoj skupštini te se u tom kontekstu spominje i Vaše ime. Da li je ta informacija točna? Da li se vode kakvi razgovori na tu temu? Ako imate kakvih saznanja, volio bih da me informirate.

Ksenija Gregov: Pa di ste mene našli

MEGAMEDIA: Samo provjeravam. Tako sam čuo

Ksenija Gregov: Kod mene je bilo svakakvih ponuda od raznih. Al ja sam sve odbila. Samo vam mogu potvrdit da sam i ja čula za to i da se radi na tom al ja sigurno u tom necu sudjelovati.

MEGAMEDIA: Hvala najljepša na info i oprostite na smetnji.

Ksenija Gregov: Ma sve ok,Eto dobili ste istinu od mene. Znam za to i odbila sam.

Dakle, Ksenija Gregov se isprva čudila jer gdje smo nju našli to pitati. Potom učvršćuje svoje tvrdnje govoreći kako je imala raznih ponuda, ali da je sve odbila i da ona, kada je riječ o pristupanju Bandićevoj stranci, neće sudjelovati. Konačno, da ne bi bilo zabune, uvjerava nas kako smo dobili istinu od nje?! Nakon objave članka, poslali smo joj link (http://www.mega-media.hr/milan-bandic-skuplja-zetoncice-u-zadru-za-sada-neuspjesno/ ) i komentirala ga je sljedećim riječima: „Hvala Vam. Korektno s vaše strane, a i s moje.“. Tri tjedna kasnije, Ksenija Gregov pristupa Bandićevoj stranci kao da nikada u medijima nije izjavila da to neće učiniti. Nesumnjivo lagala je. Inače ljude koji lažu, zovu još i lažljivcima. U njezinom slučaju – lažljivica.

Ksenija Gregov, započela je mandat kao vijećnica MOST-a u Županijskoj skupštini Zadarske županije. Te 2017. imala je čak dvije pravomoćne presude: jednu za kazneno djelo prevare iz 2012. godine i jednu za nametljivo ponašanje, a vodio se i sudski postupak za pronevjeru!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime