Politički trgovac sa pravomoćnom optužnicom USKOK-a, Milan Bandić želi formirati klub vijećnika u Županijskoj skupštini Zadarske županije

O tome se već neko vrijeme naveliko govori, Bandićevi pijuni pokušali su ostvariti dogovore s nekim vijećnicima, no s Bandićem ne želi nitko. Barem za sada. U kuloarskim pričama tako su se spominjala razna imena, među njima i nezavisni vijećnici Ksenija Gregov i Stipe Bjeliš.

Ksenija Gregov

– U proteklom razdoblju sam dobivala raznorazne ponude, ali sam sve odbila. Čula sam da Milan Bandić ima ambicije formirati klub vijećnika u zadarskoj Županijskoj skupštini, ali budite sigurni da ja u tome neću sudjelovati, kazala je za portal Megamedia Ksenija Gregov.

Stipe Bjeliš

Kontaktirali smo i Stipu Bjeliša koji nam je kazao kako ne zna za takve informacije. – Surađujem sa Zlatkom Hasanbegovićem koji je, pak, u suradnji sa platformom Hrvatskih Suverenista što znači da trenutno u Županijskoj skupštini kao nezavisni vijećnik surađujem najviše sa kolegom Darkom Pedićem koji je isto dio platforme Hrvatskih Suverenista, kazao nam je Stipe Bjeliš.

3 KOMENTARI

  1. Koji nivo u hrvatskoj politici… aktualna predsjednica okolo valja takve gluposti da čovjeku pamet stane, a sad i ovaj gospodin Milanović slijedi njezin primjer…. valja svakakve gluposti i ne zapita se pa šta ja to govorim… Milanović je bio Premijer dugo vremena pa nije napravio ni 1% od toga što sada govori da će napraviti kao Predsjednik, a mjesto Premijera jest moć, Predsjednik je samo fikus. Sjećam se Kolindine izjave nakon pobjede na izborima kako će Hrvatska biti najprosperitetnija Država uopće…. Sjećajući se na hrvatske predsjednike do sada, s izuzećem Tuđmana, koji ipak ima nekih zasluga usprkos svemu što bi mu se moglo prišiti, svi nakon njega bili su redikuli, anti-hrvatski nastrojeni, sjetimo se samo Mesića… ta spodoba je savršen odraz političke nepismenosti hrvatskog društva. Pa onda Josipović, instant intelektualac, potomak najozloglašenije Udbaške obitelji kojemu je otac bio dugogodišnji svi znamo tko i što, pa onda Kolinda, apsolutno u službi američkog establišmenta, otvoreno i javno, sve sami Udbaši, hrvatomrsci, strani agenti i fikusi. Definitivno Hrvatskoj to ne treba a supulentna sredstva koja Država za to troši neka se daju u proračun jer vidimo da treba…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime