Prije nekoliko dana došlo je do grubog incidenta u Općoj bolnici Dubrovnik na jednom od odjela

Prema informacijama naših čitatelja, jedna muškarac je bio uporan u namjeri da njegov sin uđe u ambulantu “preko reda”. Stalno je negodovao, kucao na vrata iako je u tom trenutku u ambulanti bio drugi pacijent. U jednom trenutku je, pričaju nam svjedoci, izašao liječnik (podaci poznati redakciji, op.a.) i u namjeri da pomogne uzeo podatke o pacijentu za kojeg je otac stalno galamio.

Iz svega što je bilo predočeno, liječnik je zaključio kako se ne radi o hitnom slučaju i to priopćio nestrpljivom ocu. Ovaj se, međutim, nije mirio s tim te je počeo, tvrde čitatelji, još više galamiti i negodovati. – Znaš li ti tko sam ja?, uputio je liječniku pitanje ovaj muškarac, a onda se i predstavio kazavši kako je on Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru. Kako ni taj podatak nije donio očekivani rezultat, muškarac koji se predstavio kao Zoran Tomić, a čitatelji tvrde da je to doista bio rektor Sveučilišta u Mostaru, zaprijetio je liječniku da će nazvati premijera Plenkovića i uzeo telefon u ruke.

Njegov sin je u konačnici došao na red, ali ne “preko reda” i nakon pregleda su napustili Opću bolnicu Dubrovnik. Što je rektor Tomić rekao premijeru i je li ga doista nazvao, ne znamo, no dežurni liječnik koji je odbio “preko reda” pregledati Tomićeva sina dobio je jezikovu juhu od ravnatelja bolnice dr. Marija Bekića. Nakon što je čuo što se događalo u ambulanti, dr. Bekić je pozvao liječnika i sugerirao mu prijevremeni godišnji odmor.

O ovom incidentu za kojeg mnogi tvrde da se doista dogodio, odgovorni šute. Uputili smo pitanja i dr. Bekiću kao i rektoru Tomiću te premijeru Plenkoviću, no do objave ovog članka nismo dobili nikakav odgovor.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime