Jadan ti je i Mišo Krstičević kada kao gradonačelnik nema većinu u Gradskom vijeću Grada Ploča!

Kako drugačije protumačiti čudo neviđeno direktora gradskog poduzeća Komunalno održavanje d.o.o., Ivice Žulja koji je pokrenuo ovrhu protiv Grada Ploča zbog nepodmirenih obaveza u iznosu od gotovo tri milijuna kuna? HDZ-ova gradska vlast proteklih osam godina mandata nije uredno plaćala naručene, a isporučene usluge Komunalnog održavanja d.o.o. , a Ivica Žulj pravio se gluh i slijep. Nije mu palo napamet pokrenuti ovrhu protiv Grada Ploča dok je gradonačelnik bio Krešimir Vejić. Pola godine nakon što su Ploče preuzeli SDP na čelu sa Mišom Krstičevićem i njegovi partneri, ali bez potrebne većine u Gradskom vijeću, Ivica Žulj se pobjedonosno sjetio duga od tri milijuna kuna i pokrenuo ovrhu. Još jednom ističemo: ČUDO NEVIĐENO.
Kao prvo, Grad Ploče su osnivač i 100% vlasnik tvrtke Komunalno održavanje d.o.o. i kao takvi prihvaćaju ili ne prihvaćaju godišnja financijska izvješća. Samo dragi Bog zna i HDZ-ovci kako su prijašnjih godina prolazila financijska izvješća uz direktora koji nije vodio računa o naplati potraživanja niti se uspio dogovoriti sa osnivačem i vlasnikom, u ovom slučaju, Gradom Ploče o obročnoj otplati, subvenciji ili nekom drugom modelu podmirenja obaveza.
Kao drugo, evidentno je da ovdje nije riječ o brizi Ivice Žulja o poduzeću kojem je na čelu (privremeno), već je posrijedi politički obračun na relaciji HDZ-SDP. Jer da brine o poduzeću kojem je na čelu, ne bi čekao sve ove godine da naplati usluge koje je isporučivao Gradu Ploče pod ravnanjem HDZ-a.
Kao treće, nije jasno ima li Ivica Žulj sinkopu, nedostatak pameti ili višak bezobraštine i političke gluposti kada je krenuo u ovršnu rabotu protiv vlasnika tvrtke?!?!
Ćorava posla…

1 KOMENTAR

 1. E moj Žulju, sličan si Miru Bulju
  Gluposti govorite i jedan i drugi
  On u Saboru, ti na željezničkoj prugi
  Nije Žulju politika za te
  Govorili su ti svi, pa i Mare i Kate

  Dugove što imaš, riješio nisi
  Udario si po gradskoj sisi
  Kradeze će prvi da te izda
  Ostavi se ovrhe, ne budi pizda

  Pjesnik s ušća Neretve

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime