U Stablini, pored Ploča, skriva se biser mediteranske gastronomije – Restoran Monaco. Od samog ulaska, posjetitelji su uvučeni u svijet raskošnih aroma i autentičnih okusa, koje nudi ova gastronomska oaza

“Svojim gostima nudimo nešto jedinstveno – isključivo domaću hranu, probranu od lokalnih distributera. Naša filozofija je jednostavna: svaki zalogaj treba biti iskustvo”, kaže obitelj Petrušić, koja već četiri desetljeća stoji iza ovog uglednog mjesta.

Jedan od ključnih elemenata koji razlikuje Restoran Monaco od drugih jest naglasak na autohtonoj kuhinji. “Naša ponuda obuhvaća najbolje od neretvanske spize, s naglaskom na mediteranskim specijalitetima. Na jelovniku možete pronaći tradicionalna jela poput brudeta, žaba, i crnog rižota, ali i jela na žaru, poslastice poput lignji s blitvom i sočnog bifteka”, ističe gospodin Petrušić.

Ono što ovaj restoran čini posebnim je pažnja posvećena svakom detalju. Svaka namirnica pomno je odabrana, od svakidašnjeg odlaska na domaću tržnicu u potrazi za isključivo lokalnim namirnicama i proizvođačima, a svako jelo priprema se s ljubavlju i strašću. “Kod nas je kvaliteta na prvom mjestu. Trudimo se koristiti samo najsvježije sastojke, a naši kuhari posvećeni su umijeću pripreme i prezentaciji svakog jela”, napominje chef kuhinje Mirela Petrušić.

Jedan od aduta Restorana Monaco je i domaća tjestenina, ručno izrađena s najfinijim sastojcima. “Naša tjestenina je prava poslastica za ljubitelje finih okusa. Ručno izrađena i savršeno skuhana, ona je idealan pratitelj našim jelima”, dodaje Mirela.

Restoran Monaco nije samo mjesto za gastronomske užitke. Osim što je sinonim za vrhunsku hranu, ovaj restoran domaćin je raznih proslava, eventa i događanja. “Naša želja je stvoriti prostor u kojem se gosti osjećaju dobrodošlo i u kojem mogu stvoriti nezaboravne uspomene. Bilo da je riječ o obiteljskim svečanostima, poslovnim ručkovima ili romantičnoj večeri u dvoje, mi smo uvijek tu da svojim gostima pružimo nezaboravno iskustvo. Kod nas se osjećate kao kod kuće. Svakog dana možete probati sviježe pripremljene marende i tradicionalne obroke koji mirišu na dom”, kaže obitelj Petrušić.

Uz već preko četiri desetljeća uspješnog poslovanja, Restoran Monaco ostaje simbol vrhunske kvalitete i izvrsnosti u svakom pogledu. Za sve ljubitelje prave domaće hrane i istinskih mediteranskih okusa, ovo je nezaobilazna destinacija koja neće razočarati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime