Žene danas… Žene ne traže razlog svog postojanja! Kako je moguće da čovjek kao muškarac, već milijunima godina ne razumije: prirodu, karakter, razvitak i seksualnost žene? Takvo bezumno razmišljanje, pogađa položaj žene u društvu! Nije li Vam došla kao poklon s neba…Zbunjeni ste traženjem odgovora: Što žene žele…Mene, sigurno, ne…

Što žene žele? Najveći broj mudonja, onako između sebe,nadmeno, tvrdi kako je to vrlo jednostavan odgovor, hvatajući se za međunožje! Bez pogovora žene će to prihvatiti, kako bi oni iz svojih muda, navalili upravljati svijetom. Čvrsto držim, kako takav koncept je poput oralnog fetiša, koji rasplamsava porno maštu mudonja! Dakako, dodatno doprinosi nezadovoljstvu žene!

Što žene žele? Nikada se nije željela osjećati kao vlasništvo! Nikada! Žena danas odbacuje bilo koji oblik dominacije, od strane muške populacije! Da budem krajnje subjesexktivan, nemam ništa protiv domine u sex igricama! Ipak, nismo li svakodnevno svjedoci, da žene u glavama mudonja nasilnika za stalno ostaju dio vlasništva! Nasilnik-zlostavljač, bez obzira na njegov: intelektualni, akademski, materijalni, poslovni status, ostaje ustrajan da se spram vlasništva-odnosi shodno svom: raspoloženju potrebama, zahtjevima, namjerama…Zlostavljač, svoju agresivnost i dominaciju, nema nikoga drugog, niti ima hrabrosti na nekoga drugog, ispoljiti ih, osim na žene. Takve mudonje sklone su bijesu…Šupci!

Što žene žele? Nikada se žena, nije ni poželjela osjećati upotrebljenom, niti biti dio potržnje! Žena se ne smatra inferiornom, ni po jednom bitnom ili manje bitnom, životnom, pitanju! Žena najviše prezire kad mudonje govore: pala je, pala je niz stepenice, pala je na moju šaku itd. itd. … Što želim naglasiti, kako taj „pad“ kod mudonja izaziva osjećaj, da žena uopće ne postoji kao živo biće. Žena ima potpunu jednakost, ne samo pred zakonom, nego ima pravo glasa, fizičku snagu i spremnost, novac  i poziciju moći, da bi i mudonje mogle osjetiti, kako boli kad padneš niz stepenice!

Što žene žele? Žele potpunu slobodu, od: slobode izbora sex partnera/rice, do novih sloboda, kako bi uspjele u razvoju svoje osobnosti otići najdalje-otkrivajući da su spremne voditi svijet! Žene žele predvoditi revoluciju, da bi se pokazalo-potvrdilo, kako je najveći broj društvenih, političkih, kulturnih procesa, bitnih i jako važnih ženama, teklo i vodilo potpuno krivo!

Što žene žele? Žele da imaju izgrađen i dobar odnos, između njih samih! Žena! Pri tomu, jako je važno, da se prihvati zahtjev žena za jednakom prilikom za obrazovanjem, no, isto tako za jednakim iznosom plaće i napredovanjem u karijeri! Žene ne pristaju biti manje plaćene za isti posao koji rade mudonje! Žene ne žele više slušati tračeve po uredima, da ih muškarci-muževi izdržavaju! Naime, danas kad imamo korporativno upravljanje, pokazalo se da su žene-više posvećene poslu, odgovornije spram radnih zadataka i ostaju puno duže na radnom mjestu od muškaraca!

Što žene žele? Žena je mama-majka! Ta dvostruka uloga-zaposlene žene i majke, donosi prednosti, ali  počesato i štetu. Žena ima iznimno jak nagon materinstva! Radost roditeljstva uvijek je spremna suočiti na spram posla! Žena ima jako izražen osjećaj, da joj je dužnost posvetiti se djeci! Žene, sve svoje intelektualne, energetske, sofisticirane osobine, koriste kako bi-na najbolji način odgojile svoju djecu!

Što žene žele? Rijetko se dogodi da imamo saznanja, da je žena uključena u neku od kriminalnih radnji? Točno jest, da postoje kaznena djela-koje počine isključivo žene! Npr: vješanje za muda! Ako je iz strasti…Nisu sve žene svetice! Mudonje su spremne, za svašta,  optužiti žene, ako ih odbiju da spolno opće s njima, spremni su na optužbu za frigidnost žene, Tada svi u glas hoće potvrditi-da je to Božja kazna za nepristajanje na sex! Aaaaa jesu te mudonje…Opet, s druge strane, ženinu radost sexom smatraju Božjim grijehom! Kako ono žene zovu takve: omalohavljeni!  Mudonje se najviše raduju onim ženama, koje su sklone da svoje muškiće prepuste drugoj/om, kako bi one bile oslobođene, zadataka zajedničkog spavanja i spolnog općenja sa svojim partnerima/cama…

Što žene žele? Kako sam o ovoj temi teoretski puno jači, nego praktično, reći ću: ako je pala s neba, onda je samo za Boga!

Saznajem: mudonje, jelde da volite kad vas komadi kresnu…Strapon-tehnika je ta!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime