O postupku preuzimanja društva Hoteli Makarska d.d.  od strane Valamar Riviera, očitovali su se predstavnici radnika, sindikata i uprave

U javno objavljenom mišljenju, Ivo Puharić kao sindikalni povjerenik Radničkog vijeća dao je sljedeću izjavu: „Nakon razmatranja uvodno navedene i predočene dokumentacije, predstavnik radnika Ponudu smatra prihvatljivom i daje pozitivno mišljenje u odnosu na istu ponudu. Predstavnik radnika se u cijelosti pridružuje stavovima iznesenim u Mišljenju uprave te izražava nadu da će Društvo nastaviti s uspješnim i rentabilnim poslovanjem, da će se poštivati sva prava radnika utvrđena Zakonom o radu, Kolektivnim ugovorom, ugovorima o radu i drugim važećim aktima, kao i da će se u cijelosti provesti ostale namjere Ponuditelja iz predmetne Ponude.“.
I Joško Lelas, član Uprave smatra da je dobro da Valamar Riviera preuzme Hoteli Makarska d.d., a preuzimanjem će i solidno zaraditi obzirom da je vlasnik 583 dionice koje sada vrijede 162.074,00 kuna. Više detalja možete potražiti OVDJE.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime