Makarska je po svim našim informacijama, iz najužih krugova oko tajnika HDZ-a Mira Mucića, dobila još jednog saborskog zastupnika

To će biti Jure Brkan, aktualni gradonačelnik i po mnogima politički bezveznjak HDZ-a. “Kužina” dr.Bebeka je uspjela. Unatoč činjenici da je HDZ po broju glasova na parlamentarnim izborima pobijedio u gradu, alarm u HDZ- u se upalio onog trenutka kada su se prebrojali preferencijalni glasovi. Jure Brkan je, naime, izgubio u izravnom dvoboju sa Gordanom Muhtić. Vijećnica vs. gradonačelnik 1:0.

U HDZ-u ništa ne prepuštaju slučaju, već traže odstupnicu, i sigurnu luku protiv bure koja se nadvila nad Trg Tina Ujevića u Makarskoj.

Daljnjom analizom vidimo da je HDZ u deficitu za nekih 500- tinjak glasova, ukoliko ti glasovi budu manjak, a po svemu sudeći hoće i na lokalnom nivou, Jure Brkan gubi izbore. To je zapravo prirodni proces, jer zadnjih 20 godina nikada nismo imali da je jedna stranka dva mandata na vlasti.

Predstavlja li ovo “nagradu” za nerad i pogodovanje ove četiri godine, za niz afera koje se vuku za njim, od premlaćivanja hrvatskog ratnog vojnog invalida (ovo spada u isti čin kao i rušenje spomenika KOBCIMA)? Koalicijski partneri se moraju paziti novopečenih saborskih zastupnika poput notornog Jure Brkana.
Sjetimo se i afera njegovog oca (koje su uteg u realnom i zdravom društvu, osim ako ga se nije odrekao).
Niz se nastavlja sa lupetanjem o koroni i mentalnoj higijeni, pa na upit svog stranačkog kolege Marka Raosa, da li je smanjio plaće, i namjerava li, odgovara da nema potrebe za tim. Niz ćemo nastaviti.

Zaključak koji se nameće je da će na unutarstranačkim izborima koji slijede u HDZ- u biti jako zanimljivo i dinamično.
Potencijalni kandidati umjesto Jure Brkana javljaju se u sljedećim imenima, a mmeđu njima i dogradonačelnička mjesta (ako ih bude, op.a.): Joze Vranješ, Dragica Vranješ, Marko Raos, Ivan Kotarac… (NASTAVLJA SE…)    

5 KOMENTARI

  1. ako je bio u saboru ono govno lopovsko tonči bilić,zasto nebi i ovo govno narkomansko tj. lopovsko, jer ipak su iz iste sorte govana ,..

  2. Ovo je primjer nerada i dobra života u zemji rvackoj. Koja lopina, di mu je tata Kišo kriminalac?
    Ne pada jabuka daleko od stabla!
    Kad ga budu mazali katramon i posipali perjen pa pravac ercegovina, a za njin i mentora Ožića Bebeka ništa taj nije bolji, unda čemo odanit.
    Izvori zla. Mamicu vam lopovsku i korumpiranu.

  3. Imali smo u saboru jagodu martič branku baletič i dragicu vranješ koja je napravila nebesku šetnicu a ove dvi saborske mirovine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime