Direktor ŠC Višnjik upisao je Kineziološki studij te je, kako doznajemo nedavno magistrirao na Univerzitetu u Travniku (BiH).

Ništa sporno ne bi bilo u njegovom studiranju da ne postoje osnovane sumnje u legitimnost stjecanja magisterija. Naime, portal www.mega-media.hr došao je do zanimljivih otkrića vezanih uz Karlovićevu naobrazbu. Prema dokumentaciji koju posjedujemo i izjavama nekoliko svjedoka, Karlović je magistrirao sportski menadžment upravo na travničkom Univerzitetu zahvaljujući plagiranim seminarskim radovima i magistarskom radu!
Kao i puno puta dosada, Karlović je odbio pojasniti o čemu se radi tako da smo ostali uskraćeni za odgovore na pitanje je li točno da su njegovi seminarski radovi plagijati odnosno da ih je pisao netko drugi.
Prema našim saznanjima, sporna su najmanje dva rada; seminarski rad kod profesora  Dobromira Bonacina iz predmeta Kvantitativna metoda te sam magistarski rad na temu implementacije modernog menadžmenta u sportskim organizacijama na primjeru stolnog tenisa. (NASTAVLJA SE…)