Denis Karlović, direktror ŠC Višnjik sklon je kršenju zakona, a ovaj put je na naslovnice portala dospio kao nasilnik jer je fizički nasrnuo na svog stranačkog kolegu iz HDZ-a, Daria Vrsaljka.

Kako piše portal www.kalelargainfo.hr, incident se dogodipo prije nekoliko večeriu kada su u dvorani HDZ-ovci igrali utakmicu među kojima i Denis Karlović. U publici se našao Dario Vrsaljko, vlasnik ugostiteljskog objekta u ŠC Višnjik koji je nešto dovikivao Karloviću nezadovoljan što mu je ovaj prethodno blokirao pristup kafiću kada je bila utakmica između Zadra i Crvene zvezde zbog čega je pretrpio određenu financijsku štetu.
Karlović se zaletio prema Vrsaljku, došlo je do tučnjave u kojoj je morao intervenirati sam gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta pokušpavajući ih smiriti i rastaviti, no bezuspješno. Kako su se o ovom incidentu raspisali mediji, prvi zadarski HDZ-ovac, Božidar Kalmeta dao je nalog članstvu da ne razgovaraju s novinarima o tučnjavi jer su uskoro izbori. Nažalost, Denisu Karloviću ovo nije prvi incident, a Božidar Kalmeta već dulje vrijeme ozbiljno razmišlja o njegovoj smjeni.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime