Hrabri i brzi, dvojica mladih  policajaca Policijske postaje Omiš, 26-godišnji Toni Nuić i 25-godišnji Marko Jurčević brzom i hrabrom reakcijom spasili više korisnika  doma za stare i nemoćne u kojem je izbio požar

Odmah po zaprimanju dojave o požaru u domu za starije i nemoćne Toni i Marko, koji su vršili kontrolu prometa odmah su sjeli u službeni automobil te se zaputili na mjesto događaja. Na mjesto  događaja došli su prvi i to samo nakon dvije minute od dojave, odmah su ušli u dom koji je bio pun dima, te je vidljivost u hodnicima i sobama bila slaba, ali  uz pomoć baterijskih svjetiljki koje su imali sa sobom, ispratili su  pokretne korisnike doma, a više njih nepokretnih su iznijeli na rukama. Također su i po dolasku vatrogasaca na mjesto događaja, pomogli s evakuacijom korisnika doma.

Mladi policijski službenici su pokazali izuzetnu hrabrost, te su na ovaj način pokazali kako  je policijskim službenicima uvijek primaran cilj zaštita života, a svojim postupkom pokazali su kako je policija životni poziv.
Hrabri policijski službenici biti  će predloženi  za dodjelu prigodne nagrade, a načelnik Dražen Vitez uručit će im zahvalnicu povodom obilježavanja Dana policije.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime