Katarina Peović, šefica Radničke fronte koja zagovara tzv. demokratski socijalizam ima svog pulena i u Makarskoj

Kandidat Radničke fronte (RF) na parlamentarnim izborima u srpnju u X.Izbornoj jedinici bit će makarski vatrogasac Nikola Đapić. Kaže da želi da se čuje i lijeva opcija, da ljudi mogu živjeti od svoga rada, a ne da sele u inozemstvo.

Za sada ambicije za ulazak u Hrvatski sabor s Makarske rivijere imaju osim Nikole Đapića i Jure Brkan (HDZ), Vice Oršulić (HDZ), Dragica Vranješ (HDZ), Gordana Muhtić (SDP), Ivan Šimić (Živi zid), a moguće i Hloverka Novak-Srzić kao kandidatkinja Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

9 KOMENTARI

  • jedino moš ti bit govno! momak skroz na mistu, radišan , vridan, inteligentan, pošten za razliku od vake gube ka šta si ti!

    • Katarina Peović Rođena je u Zagrebu 16. studenoga 1974. godine. Komparativnu književnost i hrvatski jezik i književnost diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (1993.–1999.).
     Pametnom dovoljno ..osim Mati .

    • o peovicki nemam nikako mišljenje nit me zanima. Jedino se vidi da je jadnica izgubljena u vrimenu i prostoru il samo nedojebana. Ko je njemu uzor isto tako me ne zanima jel je to njegova stvar, a i šta su bitni nečiji uzori dok ne terorizira druge sa njima? Jedino je bitno kakva je ko osoba (dobra il loša ).
     ovaj slobodan mi smrdi na onog udbaša šta je prominija ime da bi se uliza hdzu i sina metija u opčinu. a taj sin nosi ime po četničkom komadantu jvo, opet da bi se udvorio kolegama udbasima i pokaza ka veči srbin od srbina. I malome je tija ime prominit, al mater nije dala. sad mu to ime dobro dođe jel odgovara puovcu koji brani bok kradezeu

 1. čisto ko suza manjeg grada a većeg smrada to je ovaj grad niko im ne valja samo se rugaju to im je najbolji posa pustite mladost nek se bori to je njihova budućnost a prošlost je vaša živite u njoj

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime