Hloverki Novak-Srzić ovih dana nije lako. Cijela hrvatska javnost obrušila se na nju zbog stupidne objave na privatnom FaceBook profilu na kojoj fotografijom Mozambika reklamira Makarsku rivijeru

Hloverka Novak-Srzić kao direktorica Turističke zajednice grada Makarske htjela je, sigurni smo, objavom potaknuti potencijalne goste da dođu na odmor na Makarsku rivijeru. Ne treba ju zbog toga sotonizirati. Nije ona kriva.

Koliko su u zabludi svi oni koji ju zbog sporne objave kritiziraju, uključujući i renomirane nacionalne medije, objasnit ćemo primjerom. Zamislite da Jure Brkan kao HDZ-ovac s pedigreom sutra postane ministar hrvatskih branitelja. Dobra plaća, velik ured, službeni vozač… I onda krenu konkretne zadaće. Branitelji bi ostvarili neka svoja prava, ali što Jure Brkan zna o Domovinskom ratu, hrvatskim braniteljima i njihovim pravima? Skoro pa ništa. Jedini njegov doticaj s tom tematikom je kada je prije nekoliko godina “junački” sa još jednim muškarcem prebio hrvatskog ratnog vojnog invalida u centru Makarske. Tko bi onda polagao nade u Juru Brkana kao ministra hrvatskih branitelja? Nitko osim HDZ-a.

Tako je i s Hloverkom Novak-Srzić. Ona o turizmu zna koliko i Jure Brkan o hrvatskim braniteljima. Jedini njezin doticaj s turizmom je najam obiteljske kuće u ljetnim mjesecima. Tko bi onda polagao nade u Hloverku Novak-Srzić kao šeficu makarskog turizma? Nitko osim HDZ-a.

Uhljebljena u Turističkoj zajednici, Hloverka Novak-Srzić nagrađena je zbog dizanja ručica vladajućem HDZ-u u Gradskom vijeću Grada Makarske. Kao da je važno je li za posao šefice TZ-a sposobna. Glavno da je podobna…

2 KOMENTARI

  1. Krivo je more…
    Pitanje: koliko nešto moraš biti da skočiš, a ne znaš plivati…? Odgovor: Toliko šupalj da znaš da ćeš moći plutati. Zaključak: Zna se šta pluta na površini mora!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime