Ivan Tepeš predsjednik HSP AS sa brojnim članovima stranke kao i sa HDZ-om došao je bez tajnika Pere Ćorića na svečano obilježavanje obljetnice smrti dr. Ante Starčevića u zagrebačkim Šestinama.

Nakon svečanog polaganja vijenaca na grobu ‘Oca Domovine’, izaslanstvo zagrebačkog HDZ-a sudjelovalo je na svečanom misnom slavlju zajedno s predsjednikom Sabora akademikom Željkom Reinerom i potpredsjednikom Sabora te predsjednikom HSP-a dr. Ante Starčević Ivanom Tepešom. Nakon  što je u javnosti izašao podatak da je Pero Ćorić, glavni tajnik stranke HSP – dr. Ante Starčević i saborski zastupnik osuđen na Općinskom sudu u Požegi na uvjetnu kaznu od deset mjeseci zatvora, uz rok kušnje od godinu dana zbog krivotvorenja isprave,  popularnost u anketama HSP AS pala je ispod 1%. Donešena je odluka na relaciji Tepeš – Karamarko da ga se marginalizira uz uvjet da ubrzo mora biti udaljen s funkcije glavnoga tajnika HSP AS. Ivan Tepeš preuzima suvereno vođenje stranke HSP AS uz pomoć suradnika iz Zagreba, što potvrđuju i pozitivne  ankete o njegovoj osobnoj popularnosti. Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević, Hrvatska demokratska zajednica i Hrvatska seljačka stranka i bit će koalicijski partneri na predstojećim prijevremenim lokalnim izborima za gradonačelnika i Gradsko vijeće u Novoj Gradišci u Brodsko-posavskoj županiji. Prijevremeni izbori održat će se u nedjelju 20.ožujka, a o potpisivanju ove pobjedničke koalicije priopćeno je na prigodnoj konferenciji za medije. U ime stranaka koalicije sporazum su potpisali u ime HDZ-a predsjednik njihove stranke dr. Dražen Oršulić, predsjednik novogradiške organizacije Hrvatske seljačke stranke dr. Zoran Jukić i predsjednik novogradiške Podružnice Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević Dario Marenić. Uvjet vrha HDZ-a, Tomislava Karamarka je da  se Pero Ćorićkao kao  tajnik  HSP AS (u odlasku)  više se ne smje  pojavljivati na službenim manifestacijama u kojima sudjeluje HDZ!

1 KOMENTAR

  1. Onaj tko misli da HSP AS može voditi Ivan Tepeš taj ne da je u zabludi, nego nema veze sa stvarnošću, nit veze s vezom. Onaj tko ne vidi što vas sljeduje i kud sve ovo vodi velika je politička neznalica, što Tepeš u stvari i jeste jer mu nos godinama briše obitelj Ćorić. Aj se prizemljite……..no svakako preporučam gore navedene radnje, samo me obavijestite da nabavim kokice !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime