Ovog vikenda održan je 37. međunarodni kickboxing turnir Slovenia Open: na turniru je nastupalo preko 600 boraca iz 7 država i 70 klubova

Za KBK Mawashi iz Makarske nastupalo je devet boraca koji su ostvarili sljedeće rezultate: David Jozipović u uzrastu seniora u disciplini LC s tri fenomenalne pobjede dolazi do zlatne medalje, u disciplini KL dolazi do finala koje pobjeđuje i osvaja svoje drugo zlato. Lorena Gazilj nastupala je u PF kategoriji +70 kilograma u kojoj nažalost gubi finale i osvaja srebrenu medalju. Matea Lozić, Toni Ursić i Patricija Gazilj stižu do polufinalnih borbi koje gube i ovaj put osvajaju brončanu medalju. Za KBK Mawashi nastupili su još Petra Gazilj, Matea Gazilj, Cvita Crljen i Marko Zelić koji nažalost gube kvalifikacijske borbe i ostaju bez medalja.

KBK Mawashi i ove godine domaćin je međunarodnog turnira Croatia Open memorijal “Davor Jović” koji će se održati 8./9. 12. u gradskoj sportskoj dvorani Makarska. Ulaz će biti besplatan i svi ste pozvani doći i uživati ovoj sportskoj priredbi i vrhunskim borbama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime