Protekli vikend održan je Europski kup u Zagrebu. Turnir je trajao tri dana, a sudjelovalo 3100 boraca iz 30 zemalja! Za KBK Mawashi nastupilo je 15 boraca koji su postigli vrhunske rezultate na jednom od najjačih turnira u kickboxingu osvojivši zlatnu, dvije srebrne i 5 brončanih medalja

Lorena Gazilj u kategoriji seniorki +70 kg, sa 3 vrhunske pobjede ulazi u finale u kojem nadmoćno svladava protivnicu i osvaja zlatnu medalju. Ivano Grmoja nastupao je u mlađim kadetima u kategoriji -37 kg. Ivano je s 3 odlične borbe došao do finale kojeg je nažalost izgubio i osvojio odlično drugo mjesto. Karlo Granić s 2 pobjede dolazi do finala koje je ovaj put izgubi i tako osvojio srebrnu medalju. Veliki uspjeh za malog borca koji je nastupio u kategoriji djece do 24 kg i kojem je ovo tek drugi turnir na kojem je nastupao.

David Jozipović u seniorskom uzrastu u kategoriji -79 LC s 2 izvanredne borbe ulazi u polufinale u kojem ga zaustavlja svjetski prvak. David ovaj put ostaje na osvojenoj brončanoj medalji. Gabrijela Bašković u starijim kadetkinjama stiže do polufinala koje gubi i osvaja odličnu brončanu medalju. Cvita Crljen nastupala je u mlađim kadetkinjama u disciplini LC -37 kg. Dominantnom pobjedom ulazi u polufinale, koje nažalost gubi i ostaje na osvojenoj brončanoj medalji. Eva Primorac nastupala je u mladim kadetkinjama u kategoriji -42 u kojoj osvaja odličnu brončanu medalju, treba napomenuti kako je ovo Evi tek drugi turnir otkako se bavi kickboxom. Tia Tamburović nastupala je u mlađim kadetkinjama u kategoriji -28 kg te također osvojila brončanu medalju, vrhunski rezultat za mladu Tiu. 

Za Mawashi su još nastupali: Toni Ursić, Sara Boban, Lucija Brbić, Lucija Kuran, Drago Bašković, Ela Radalj, Freja Estelle Letica koji su odradili odlične borbe ali ovaj put nisu uspjeli doći do medalja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime