Danas je u Osijeku održano Prvenstvo Hrvatska u PF za starije kadete na kojem je sudjelovalo 37 klubova i 204 natjecatelja. Za KBK Mawashi nastupilo je 5 boraca koji su ostvarili vrhunske rezultate

Toni Ursić nastupio je u kategoriji -63 kg, sa 2 fenomenalne pobjede ulazi u finale u kojem dominira nad svojim protivnikom inače europskim prvakom iz 2019-te godine te ga pobjeđuje i postaje prvak Hrvatske. Sara Boban nastupila je u kategoriji -50 kg u kojoj sa 2 pobjede ulazi u finale u kojem ostvaruje treću pobjedu pobijedivši svoju klupsku kolegicu Luciju Brbić koja je također pobijedila 2 borbe i ušla u finale, no ovaj put Sara je bila bolja i postala prvakinja Hrvatske dok Lucija Brbić postaje viceprvakinja Hrvatske u starijim kadetima iako je još uvijek mlađi kadet.
Franko Jukić nastupio je u kategoriji -57 kg u kojoj gubi polufinalnu borbu i ovaj put osvaja brončanu medalju. Za KBK Mawashi nastupila je i Gabrijela Bašković koja ovaj put nažalost ostaje bez medalje.
Toni i Sara na kraju turnira proglašeni su najboljim starijim kadetima u muškom i ženskom uzrastu na prvenstvu.
Valjala napomenuti da su Toni i Sara ovim rezultatom ušli u sastav Hrvatske kickboxing reprezentacije te si osigurali nastupiti na europskom prvenstvu koje će se održati krajem kolovoza ove godine u Turskoj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime