Jučer je u Slunju održan 10. Memorijal Josipu Joviću, prvoj Hrvatskoj žrtvi Domovinskog rata. Nastupilo je više od 250 natjecatelja. Borci Mawashia nastupili su u uzrastu početnika, mlađih kadeta, starijih kadeta i juniora

U uzrastu početnika za Mawashi nastupili su Lara Ješić i Franko Jukić. Lara je nastupila u kategoriji +36 kilograma te izvrsnim borbama osvojila svoju prvu zlatnu medalju. Franko Jukić nastupio je u kategoriji +47 kilograma te u finalu gubi borbu i osvaja srebrenu medalju.

U uzrastu djevojčica nastupile su Lucija Kuran i Lara Ješić. Luce u kategoriji do 33 kilograma gubi finalnu borbu i osvaja srebro, dok Lara ponovno dolazi do zlatne medalje u kategoriji djevojčica te svoje prvo natjecanje završava odličnim uspjehom.
U mlađim kadetima nastupio je Marin Matić u kategoriji +47 kilograma te uzeo broncu. Lucija Brbić i Cvita Crljen su nastupile u uzrastu mlađih kadetkinja te osvojile broncu u kategoriji do 32 kilograma.

U starijim kadetima nastupili su Marko Zelić i Toni Ursić u disciplini light contact. Marko Zelić je nastupio u kategorijama do 63 i 69 kilograma te odličnim nastupom osvaja zlatnu medalju u kategoriji do 69 kg, u kategoriji do 63 kg gubi finale te ostaje na osvojenoj srebrenoj medalji. Toni se borio u kategoriji do 52 kilograma i osvojio broncu.
U uzrastu juniora u disciplini KL za Mawashi nastupio je Ivan Matej Svaguša u kategoriji do 84 kg te se okitio zlatnom medaljom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime