Na području općine Poličnik predstavnici stranke MOST sklopili su koalicijski sporazum sa strankom Moderne demokratske snage (MODES), kako bi zajedničkim snagama polučili što bolji uspjeh na nadolazećim lokalnim izborima, stoji u priopćenju koalicije MOST-MODES kojeg objavljujemo u cijelosti

“Posebno smo ponosni na našu ekipu, koja je zastupljena iz gotovo svih naselja na području naše općine (Briševo, Dračevac Ninski, Gornji Poličnik, Lovinac, Murvica, Murvica Gornja, Poličnik, Rupalj, Suhovare i Visočane), što predstavlja hvalevrijedan zalog budućnosti. Nadalje, ovakav raspored snaga na terenu itekako mnogo govori o infrastrukturi i organizacijskim sposobnostima naše koalicijske snage na ovim prostorima, ali i šire, a što je vidljivo na terenu izazvalo strah vladajuće strukture koja je svoju listu morala “pojačati” najužim članovima svojih obitelji, a što stanovništvu naše općine Poličnik jasno poručuje kakvu budućnost i demokraciju zamišljaju i planiraju.

Mi predstavljamo viziju  koja okuplja ljude oko sebe, stoga je koalicija MOST – MODES tek početak jedne uspješne i dugoročne suradnje. Ovim putem ujedno pozivamo sve druge stranke, udruge i istaknute pojedince da nam se pridruže u međusobnom jačanju i povezivanju na dobrobit svih žitelja općine Poličnik. Svojim idejama, znanjima i stečenim iskustvom želimo dati svoj doprinos ravnomjernom razvoju općine Poličnik, kao i gravitirajuće okolice. Neopterećeni podjelama ili zavadama vladajućih struktura, počevši od državne razine prema lokalnoj – ali i obrnuto – mi imamo veliku želju, znanje i stečeno iskustvo za rad na dobrobit svih žitelja naše općine. Mi smo predstavnici mladih, stručnih, obrazovanih ljudi, radnika, umirovljenika – i upravo u tome i svima vama leži naša snaga!

Za načelnika Općine Poličnik,  koalicija MOST – MODES podržava nezavisnog kandidata Ivicu Ukalovića iz Suhovara.

Neslužbenu potporu koaliciji MOST – MODES dale su mnoge stranke, koje se nisu u ovom ciklusu kandidirale na razini općine Poličnik, stoga sa punim pouzdanjem možemo očekivati izvrsne rezultate na predstojećim lokalnim izborima u općini Poličnik.

Glavni nam je cilj i zadaća okupljati ljude oko sebe svih generacija, s posebnim naglaskom na mlade, stručne, sposobne i obrazovane, stoga ovo možete ujedno shvatiti kao svojevrsni javni poziv svima koji se prepoznaju u jednoj od navedenih odrednica, kako bi zajedničkim snagama, zajedništvom polučili što bolji uspjeh za dobrobit općine Poličnik sa svim pripadajućim naseljima. Svojim radom želimo zastupati našu djecu i mlade, školarce i studente, radničku klasu, nezaposlene, obespravljene, hrvatske branitelje i umirovljenike. Posebno nam je cilj vratiti i ojačati suradnju i sudjelovanje u radu općine Poličnik svih njenih stanovnika kroz Vijeća mjesnih odbora, koja su sada zanemarena i doslovno isključena.

Čitava situacija od državne razine do lokalne ne ulijeva povjerenje u vladajuće strukture, koje destabiliziraju stanje u državi, guše svaki oblik demokracije, javnog djelovanja i na taj način ciljano udaljavaju većinu stanovništva od aktivnog bavljenja politikom ili uopće sudjelovanja u radu i razvoju naše općine, posebice naše mlade, koji bi trebali biti nositelji promjena, boljitka i budućnosti naše općine i Domovine. Žiteljima naše općine Poličnik treba dati priliku da djeluju i stvaraju u svojoj sredini, a ne im davati isključivo mogućnost šutnje, pripadanja samo jednoj partiji ili budućnost izvan Domovine“ – piše u priopćenju za javnost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime