Predstavnici koalicije Domovinskog pokreta i HSP-a Hrvace predali su danas nadležnom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste

Kandidat za načelnika općine Hrvace je Željko Domazet, prvi čovjek hrvatačkog Domovinskog pokreta. – Nakon dugih 28 godina koliko općinom Hrvace vlada Dinko Bošnjak i HDZ, mislim da je vrijeme za promjene. Općina Hrvace danas je devastirana, raseljena bez velike perspektive. Dinko Bošnjak će nakon 16.svibnja u zasluženu mirovinu, poručio je Željko Domazet.

– Uvjereni smo u izvrstan izborni rezultat. Atmosfera na terenu je odlična, imamo podršku velikog broja ljudi i jedva čekamo izbore, kazao je Neven Ćurković, prvi čovjek hrvatačkog HSP-a.

4 KOMENTARI

  1. Svaka čast ljudima iz Domovinskog pokreta i HSP. Stvarno je vrijeme da pometete ovu okoštalu strukturu u općini Hrvace. A da imaju imalo časti i srama ne bi ni izlazili na izbore jer od kada oni vladaju ovom općinom narod se prepolovio. Polja su neobrađena ili zapuštana. Škole prazne, mladi bježe trbuhom za kruhom.

  2. Je ovaj je kraj imao veću perspektivu za vrijeme turskog zuluma nego sada u vrijeme ovih jugočetnika koji sebe zovu hrvatima hadezenjarama a prodali bi Boga i Bogorodica i ćaću i mate za sitniš.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime