Kolinda Grabar Kitarović neće u Škabrnju, smeta joj bura

0

Ovog vikenda obilježavaju se velika stradanja u Domovinskom ratu. Iako je najavila da će u subotu odati počast žrtvama stradanja u Škabrnji, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otkazala je odlazak do srijede zbog tehničkih razloga

Škabrnja je 28. studenog 1991. izgubila 48 civila i 15 branitelja, a do kraja rata broj žrtava je porastao na 86. Iako je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović najavila da će polaganjem vijenaca kod Spomenika masovne grobnice poginulim hrvatskim braniteljima i civilima te ispred Križa poginulim hrvatskim braniteljima na Groblju sv. Luke u Škabrnji odati počast žrtvama u subotu, njezin je dolazak odgođen zbog tehničkih razloga, piše dnevnik.hr. Naime, planirano je da Predsjednica u Škabrnju dođe helikopterom, ali je taj prijevoz otkazan u zadnji čas zbog bure, a u međuvremenu autom ne bi stigla doći na vrijeme.

U nedjelju će na obljetnici u Škabrnji prisustvovati njezin izaslanik, načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Mirko Šundov.

Predsjednica će cvijeće i vijence u Škabrnji položiti u srijedu.

1 KOMENTAR

  1. e da je vučić tu, šta mislite da bi je trebalo zvati? a plenki se zalipija za čedu pupavca ka taksena marka za pismo,a o sdp-u da i ne govorim,oni se još nalaze i “umom” i “dušom” na dedinju i klanjaju se bogu zla bravaru!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime