U prigodi Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je Škabrnju. Počast žrtvama odao je polaganjem vijenaca ispred Središnjeg križa kod Spomen obilježja za poginule u Domovinskom ratu te ispred Spomen obilježja masovne grobnice

Uz premijera je, između ostalog bila i potpredsjednica Vlade iz redova SDSS-a Anja Šimpraga. Zbog nje je par mještana i branitelja demonstrativno okrenulo leđa.

Rekli su da su ona i njena stranka SDSS – koju su nazvali zločinačkom strankom – nepoželjni. Također su govorili da “okreću leđa četnicima” te su viknuli “sramite se”. (N1)

1 KOMENTAR

  1. Zar “uzorite” komunjare ne znaju što triba Ranjenoj Hrvatskoj i Škabrnji i Ranjenim Hrvatima od 1918do1995godine? crveni okrvavljeni
    “drugovi”,Samo Tri Slatke Riči ISTINITA POVJEST OD 1918-1990godine ,LUSTRACIJA OD 1945-1990godine , razotkrivanje i kažnjavanje zločinaca srbske četničke vojske koja je izvršila agresiju na HRVATSKU I POČINILA GENOCID U VUKOVARU, ŠKABRNJI I DILJEM CJELE HRVATSKE,A U VUKOVARU SRBSKA VOJSKA PJEVALA JE: “miloševiću šalji nam salate bit će mesa klat ćemo Hrvate “!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime