Drugi krug predsjedničkih izbora dominira političkim siromaštvom, ekstremnih nastupa primitivnih političara, koji brane  svoje urušene pozicije i pozicije svojih kandidata

HDZ politička stranka koja brani neobranjivu poziciju Kolinde Grabar Kitarović, sa siromašnim, bezličnim likovima, koji se pojavljuju kao pojačanje kampanje u osobi Milijana Brkića i ostalih, dodatno slabi poziciju Kolinde Grabar Kitarović. Tko o čemu u kritičnom trenutku  predsjedničkih izbora izbezumljeni Milijan Brkić o Judi?! General Željko Sačić podsjeća na vremena veleizdaje od strane Mladena Bajića, Karle Del Ponte, Željke Pokupec…nemoralnim radnjama ŽDO Zagreb, u procesu nezakonitog pakiranja i uhićenja Željka Sačića, u kojem posreduje Milijan Brkić. Generali Sačić, Markač, Gotovina… mogli bi za vrijeme kampanje pojasniti biračima HDZ-a , tko su hrvatske JUDE!

Je li Milijan Brkić JUDA?  Da pitamo Sačića? Kada bi kojim slučajem DORH revidirao diplomske radove na Policijskoj akademiji, plagijate ili kako Karamarko, u obrani Brkića ističe  kompilacije, sa sigurnošću bi zaključili da Kolida Grabar Kitarović u kampanji nema nikakvo pojačanje. Kompilator ili plagijator nastavnog plana i programa Fakulteta političkih znanosti Zagreb je drugo pojačanje u kampanji Kolinde Grabar Kitarović u osobi Zorana Tomića iz Mostara. Pojedinosti o krađi trogodišnjeg programa studija politologije zagrebačkog Sveučilišta, za medije pojasnila je  profesorica Mirjana Kasapović.

Dakle dva hercegovačka plagijatora-kompilatora bombastično za medije su najavili kao pojačanje u stožeru Kolinde Grabar Kitarović. Kao treće pojačanje  u stožeru Kolinde Grabar Kitarović očekujemo da mediji  najave poznatog  JUDU- JNA akademika Dragana Čovića. Poznati hercegovački Jugoslaven i ćiriličar sa sredstvima Aluminija (83 milijuna eura)  koja su  transferirana posredno preko sponzora HDZ-a, Marijana Primorca (poklonio blindirani BMW predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu)  i njegovog poduzeća Primorka dodatno doprinose jačanju kampanje i infrastrukture kompilatora i plagijatora.

Četvrti JUDA, iz Hercegovine  okarakteriziran je kao JUDA, SDP-a je Milan Bandić. Peti JUDA, obiteljskih tekovina mogao bi bit Andrija Mikulić, kojega je stric Ferdo Mikulić prvoborac NOB-e, koji je sa legendarnim Vladom Šegrtom (narodnim herojem ) prošao Sutjesku, a prilikom povlačenja u Dalmaciju, prošao kroz Hercegovinu i ostavio neizbrisiva traga u Franjevačkim provincijama. Za svoje postupke Ferdo je nagrađen  pozicijom direktora Jugobankine ispostave u Njemačkoj. Koliko je stic Ferdo volio HDZ i dr. Franju Tuđmana, dokazao je  (na početku svoje ulice  u rodnim Sovićima, prije par godina) postavljajući o svom trošku spomen bistu Franji Tuđmanu.

U Hercegovini je pravilo da oni koji izvješaju zastave s bijelim poljem, pripadaju JUDI-nom društvu. Dakle trenutno imamo elaborirana četiri JUDA-e iz Hercegovine , koji su involvirani  u stožeru Kolinde Grabar Kitarović, kao eksperti Andrea Plenkovića.  Prvi je zavapio Milijan Brkić, vrijeđajući Milanovića, drugi je Dragan Čović, koji zahvaljuje Milanoviću na gašenju zgrade HDZ Mostar za premijerskog mandata Milanovića. Tomislav Karamarko, u užem prijateljskom krugu zna istaći da su ga prije svitanja oba izdala. Ostaje nepoznanica jesu li  Andrija i Milan politički siromasi ili JUDA-e ?! Ne zanemarimo da su u narodu prepoznati kao likovi koji šaraju. Jutrom nose Titov bedž na Bundeku, a popodne svijeću u Bistrici. Kako bilo, Kolinda i Milanović su u banani, kako je znao reći Ivo Sanader kao mentor i jedne i drugoga.

1 KOMENTAR

  1. U banani smo svi mi, svi pošteni i čestiti građani ove napaćene, opljačkane i uništene Bogom dane zemlje… svi “Jude” će završiti kao biblijski Juda u to nema sumnje. I poštovat će se riječ Božja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime