Napokon dobre vijesti u borbi protiv kriminala i lopovluka u društvima kojima je vlasnik Grad Zadar s tehničkim proračunom

Postoji društvo s direktorom iz prošlog stoljeća s bivšim sidikalcem podobnim u Nadzornom odboru i trećim sindikatom s tužbama radnika zbog nepoštivanja kolektivnog ugovora.
Zbog enormne krađe od strane odabranih o čemu smo pisali kako čitamo došlo je i do nekakvog suda, ali se ne spominje ukradeni iznos.
Da lakrdija bude potpuna radi se, pazi sad, o striktnoj provedbi odluka Skupštine društva kako kaže neimenovani djelatnik.
Zamislite odlučnosti od strane predsjednika Skupštine o nultoj stopi tolerancije na pljačku i to samo onu uhvaćenu zahvaljujući nama medijima.
Prava istina je da se zapravo štiti direktor iz prošlog stoljeća kao i predsjednik no Ante Kalmeta.
Ako se Skupština mora baviti s trivijalnim tekućim situacijama onda direktor i Nadzorni odbor moraju biti smijenjeni, a to ne mogu jer su nedodirljivi.
Postavlja se pitanje kad će suđenje na Županijskom sudu za pljačku 30 tisuća eura i kako se odvijala u tri godine i tko je od nadređenih za to odgovoran.
Bit ce interesantno pratiti prihode na liniji za zračnu luku od strane odabranih i tko ih štiti i zašto. A bit će interesantno pratiti i zašto se direktor ne pridržava uvjeta iz potpisanog kolektivnog ugovora…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime